Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

Omega3 180 softgel kaps

5.00 av 5 baserat på 5 kundomdömen
(5 kundrecensioner)

279 kr

 

Svenska DjurApotekets Omega3 med EPA/DHA bidrar till normal hjärtfunktion, hjärnfunktion och blodfetter samt att bibehålla en normal synförmåga. Bidrar även till ledernas normala rörlighet och smidighet. Svenska DjurApotekets Omega3 innehåller 55% Omega-3.

Produktbeskrivning

 

Svenska DjurApotekets Omega-3 med fettsyror från fisk (viltfångad anjovis och sardin) har en positiv effekt på huden, mag-tarmkanalen, njurfunktionen, synen, hjärt-kärlsystemet och rörligheten i lederna.

Fiskolja är den viktigaste källan till de livsnödvändiga Omega3 fettsyrorna EPA och DHA som är viktiga för kroppens celler, bidrar till broskets uppbyggnad, nervsystem, blodet, hud/pälsbildning samt musklernas rörlighet. Från Omega3 fettsyran EPA lagrar kroppens celler egna aktiva signalämnen som har direkt inverkan på immunförsvaret och har en inflammationsreglerande effekt.

Animaliskt fett vs vegetabiliskt fett. Till en hund eller katt ska energin komma från animaliskt fett för bästa fysiska förutsättningar och komplett näringsupptag. Energi från animaliskt fett är en av de viktigaste resurserna för att komma igång med ett nedsatt immunförsvar tillsammans med proteiner, mineraler och vitaminer.

Vanliga användningsområden:

 • Motverkar mjäll, matt päls och torr hud
 • Stimulerar njurfunktion
 • Stimulerar immunförsvaret
 • Minskar klåda
 • Motverka ledproblem och främjar rörlighet

Kan kombineras med våra ledtillskott tex JuniorFlex, MultiFlex, Senior och LedSupport VET för att komplettera med Omega3 tillskott.

 

Varningstext: Är din hund allergisk mot fisk så rekommenderas inte denna produkt.

 

INGREDIENSER: Fiskolja från viltfångad ansjovis och sardin från nordatlanten.
Mjuka gelkapslar(gelatin, fuktighetsbevarande medel glycerol)

Analytiska beståndsdelar per kap:
Fiskolja 1000mg
varav Omega3 550mg
– varav EPA 330mg
– varav DHA 220mg
övriga fettsyror 450mg
-varav mättade 300mg
-varav enkelomättade 150mg
Energivärde per kap:
38 kj/9 kcal

 

DOSERING
Blandas i maten 1 gång per dag Räcker ca
180kap
Katt och liten hund upp till 15kg 1 kapsel 180 dagar
Hundar mellan 15-30kg 2 kapslar 90 dagar
Hundar mellan 30-40kg+ 3 kapslar 60 dagar

 

5 recensioner för Omega3 180 softgel kaps

 1. 5 av 5

  :

  Omega 3 kapslarna har gett fin päls, fina trampdynor och slitstarka klor på mina hundar! Supernöjd!

 2. 5 av 5

  :

  Efter jag började använda omega3 har mina hundar aldrig haft problem med torra/spruckna trampdynor eller flisiga klor. Vilket var ett problem för mina hundar tidigare. Trampdynorna är nu mjuka och lena och på köpet har dom fått en fantastisk fin päls. SÅÅÅ NÖJD!

 3. 5 av 5

  :

  Dessa Omega3 kapslar ger jag som ett extra ledtillskott till min hund tillsammans med multiflex. Ger superfin glansig päls och starka klor. Rekommenderar varmt!

 4. 5 av 5

  :

  Jag äter själv omega 3, det är bra för så mycket. Därför ger jag även hundarna det och det är superenkelt att dosera med kapslar och hundarna gillar dom verkligen! Stor skillnad på pälsen, den är så blank och starka klor och friska trampdynor. 5 av 5 stjärnor!

 5. 5 av 5

  (verifierad ägare):

  Sedan jag bytte från olja till kapslar så har min Bernerhanes torra trampdynor blivit såå fina och mjuka. Pälsen är superfin den också! Rekommenderar varmt denna produkt!

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.