Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
Zogoflex Toppl Large från Svenska DjurApoteket är för lågaktiva eller gamla hundar. ZogoFlex sysselsätter hunden, ger aktivering och berikning. Använd istället för den klassiska matskålen.
Gamla och lågaktiva hundar sysselsätter sig gärna med ZogoFlex Toppl XL på grund av dess form då den rör sig hela tiden även fast hunden inte behöver anstränga sig så mycket. Hundar med större aktiveringsbehov får mental stimulans och utmaning om man låser den stora och den lilla tillsammans. Den passar både lång- och kortnosade raser, då båda kan få ur godiset utan frustration. Toppl berikar din hund och dess välbefinnande, genom att hunden får utforska, nosa och leka med maten. Detta är naturliga beteenden hos hunden och något som Toppl främjar. Skippa den klassiska matskålen och ge din hund en rolig utmaning vid middagen som både är intressant och ger aktivering.Toppl_info2_2000x5fb2aabec742awest-paws-toppl_popTOPPL_GROUP_SLOWFEEDER_ALL_2_1_2000x5fb2aabeae4ba5fb2aabe9a725

Zogoflex Toppl Large

350 kr

Zogoflex Toppl från West Paw
Toppl™ klarar allt. Den håller kvar godiset med sina inre räfflor och välter för att både utmana, hålla hunden road och intresserad. För att göra utmaningen svårare för hunden kan man koppla samman de två olika storlekarna (säljes separat).

3 olika färger – storlek Large

 

Nollställ

Produktbeskrivning

Zogoflex Toppl Large

Toppl™ klarar allt. Den håller kvar godiset med sina inre räfflor och välter för att både utmana, hålla hunden road och intresserad. För att göra utmaningen svårare för hunden kan man koppla samman de två olika storlekarna (säljes separat). Den passar både lång- och kortnosade raser, då båda kan få ur godiset utan frustration.

Använda Zogoflex Toppl

Gamla och lågaktiva hundar sysselsätter sig gärna med ZogoFlex Toppl Large på grund av dess form då den rör sig hela tiden även fast hunden inte behöver anstränga sig så mycket. Hundar med större aktiveringsbehov får mental stimulans och utmaning om man låser den stora och den lilla Zogoflex Toppl tillsammans.

Finns i fler storlekar..

Finns i storlek XL och Small

Färger: turkos, grön och orange

Finns i 3 storlekar, detta är storlek LARGE

Storlek small: 6x8x8cm

Storlek large: 9x10x9cm

Storlek XL: 10x12x12cm