Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

Dog Runner

Daglig motion håller din hund frisk och glad, detta är ett komplement inte en ersättning till den dagliga motionen och rastrundorna, men Dog Runner håller din hund i bättre fysisk och mental form.
Varför ska du välja löpband för hund?
Att köpa ett löpband för din hund är ett stort beslut och därför ska du veta att när du köper en Dog Runner så får du en kvalitetsprodukt som kommer hålla i många år. Löpbandet är optimal hjälp för att ge din hund ett hälsosammare liv. Det är ett perfekt redskap om din hund behöver tappa vikt, träna uthållighet, rehabilitering eller bara få göra av med extra energi. Oavsett vad målet är så kommer Dog Runner att bli en fantastisk partner.
DogRunner genomför 100% kvalitetskontroller av sina produkter, det betyder att varje löpband blir testat så vi vet att ni får en  kvalitetsprodukt levererad. DogRunner är resultatet av ett familjeföretag som har ett stort hjärta för djur.
Det är slut på ursäkter! Oavsett väder så är löpförhållandena alltid desamma! Dog Runner är alltid tillgänglig inomhus.
Kontrollerad hastighet, du har kontroll över viken hastighet din hund ska springa i. Du styr hastighet, intensitet och längden på träningen.
Skonsammare för lederna, löpbandet är speciellt designad för hundar och utrustad med högkvalitets delar för att reducera slitage på lederna och ser till att din hund kan träna på bästa möjliga villkor. Löpbandet Dog Runner ger dig möjlighet att hålla koll på din hunds rörelser.
Säkrare miljö, Med detta löpband för hund kan träna i en säkrare miljö utan risk att möta bilar, andra hundar, dra på vilt etc. Detta gör träningen lättare och får din hund att fokusera.
Dog Runner löpband används till:
-Rehabilitering
-Allmän motion
-Träning av specifika muskelgrupper och som fettförbränning
För mer information om aktuell modell som vi har i lager just nu, klicka på bilden nedan:

1 produkt