Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

Höstpaket

400 kr

Hösten betyder ofta upptrappning av träning, tävling och jakt för många. För att ge din hund en extra boost har vi på Svenska DjurApoteket satt ihop ett efterfrågat höstpaket.

Paketet innehåller Vätskeersättning, Blodpulver och Pemmikan energikaka, allt du behöver för att ladda din hund innan och under fysisk aktivitet.

Handlar du vårt höstpaket så skickar vi även med en snygg och praktisk vattenflaska.

Produktbeskrivning

Svenska DjurApotekets Vätskeersättning är utvecklad för att ge din hund snabb näring och de viktigaste elektrolyterna som behövs för återhämtning vid tex akut diarré, måttlig uttorkning eller för återhämtning vid hårt arbete för aktiva hundar.

Läs mer om vår Vätskeersättning

Svenska DjurApotekets Blodpulver främjar muskelmassan till hårt arbetande hundar eller unghundar. Blodpulver fungerar utmärkt som järntillskott till tikar under löp och genom ev skendräktighet. Många använder blodpulver blandat med vatten i sina viltspår, eller som krydda på maten till matkrånglande hundar.

Läs mer om vårt Blodpulver

Svenska DjurApoteket Kronch Pemmikan Energikaka är ett energiblock som innehåller cirka 6000 kalorier/kg.
Med pemmikan kan man ge hunden en stor mängd lätt upptagen energi i liten mängd utan att hundens mage överfylls.
Pemmikan kan med fördel ges till vakthundar, slädhundar, spårhundar, polishundar, utställningshundar, jakthundar och andra hundar, som ska utföra en långvarig krävande arbetsuppgift.

Läs mer om vår Pemmikan Energikaka