Rahti 5 €  
Nopea toimitus  
product_WashBar_Flea-Repellent_900x500

WashBar Flea Repellent – Neem + Repel

14 

WashBar Flea Repellent – Neem + Repel är ett naturligt medel mot loppor och fästingar som droppas varje vecka i hundens hud i nacken och vid svansroten.

40 ml – räcker cirka 2-3 månader till medelstor hund.

Bäst Före 2025-01

 

Varasto loppu

Tuotetiedot

WashBar Flea Repellent – Neem + Repel är ett naturligt medel mot loppor och fästingar.

Vi är många som är oroade över säkerheten med kemiska fästingbehandlingar. WashBar 100% Natural Flea Repellent för hundarerbjuder dig ett helt naturligt, kemikaliefritt alternativ. Lämplig för alla åldrar och raser, inklusive dräktiga och digivande tikar: Och till  hundar som reagerar på traditionella fästingmedel.
Du behöver bara några droppar åt gången – det finns 40-50 doser per flaska för en medelstor hund
Tillverkad med 100 % naturliga ingredienser kända för att stöta bort loppor och fästingar– säkert för hundar och giftfritt för människor. Perfekt för djurägare som lider av allergier eller irritationer eftersom ingredienserna är naturliga
och giftfria – vilket är viktigt för människor (särskilt de små!)

Enbart naturliga ingredienser

Solrosolja, NeemoljaRena eteriska oljor av: Atlas cederträ, tunisisk rosmarin, citrongräs, pepparmint och vit timjan

Bruksanvisning
Enkel att använda, för en stor hund dela håret och lägg 3-4 droppar direkt på huden precis ovanför halsbandet på hundens hals och 2 droppar vid svansbasen. För en liten hund (som en Chihuahua) lägg bara en droppe på halsen. Borstning hjälper till att fördela produkten genom pälsen. Applicera minst en gång i veckan och efter varje tvätt under högsäsong – den kan appliceras dagligen vid behov.

I den osannolika händelsen av en biverkning – tvätta bort oljan från hunden.