Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

Grönläppad mussla + Kollagen

649 kr

Grönläppad mussla + Kollagen är ett naturligt tillskott till hästar som främjar ledernas uppbyggnad och funktion. Det är ett kompletteringsfoder med två framstående ledkomponenter, Grönläppad Mussla och Kollagen typ II. Produkten är i pelletsform, är lätt att dosera och passar även den kräsna hästen. Det är gott samtidigt som det tillgodoser hästen med funktionella ingredienser som har en mängd hälsofrämjande fördelar.

Produktbeskrivning

Svenska DjurApotekets Grönläppad mussla + kollagen är ett kompletteringsfoder till häst med två framstående ledkomponenter, Grönläppad Mussla och Kollagen typ II. Grönläppad mussla hjälper kroppen att bygga upp brosk, hud och bindväv. Kollagen typ II behövs för att upprätthålla elasticitet och flexibilitet i ledbrosket. Ledbroskets primära funktion är att minska friktionen i lederna och fungerar som en stötdämpare. Vid stigande ålder, skada eller hårt arbete minskar ledbroskproduktionen och den stötdämpande effekten avtar.

Fördelar med produkten:

  • Naturliga ingredienser
  • Lätt att dosera
  • Bevarar ledernas rörlighet
  • Hjälper kroppen att bygga upp brosk, hud och bindväv.

Innehåll

900 g pellets räcker i 30 dagar till stor häst

Grönläppad Mussla innehåller många nyttiga näringsämnen bl a glukosaminoglukaner(GAG), kondroitin, omättade fettsyror, Omega-3, –6, –9 (EPA och ETA), antioxidanter och mineraler. kompletteringsfodret innehåller Vetefoder, Grönläppad Mussla, Betpellets, Lusernpellets, arom (anis) samt Kollagen.

Dosering:

200 kg          1 dosmått

400 kg          2 dosmått

600 kg+        3 osmått

Blandas i fodret en gång per dag

Dosmått medföljer i förpackningen (15ml)

Deklaration per rekommenderad dagsdos a’30 g (45ml)
Vetefoder 15 g
Betpellets 6,2 g
Grönläppad mussla 5 g
Lusernpellets 3,3 g
Kollagen 0,5 g

 

Analyserat innehåll (%)
Växttråd 15 g
Råfett 6,2 g
Råprotein 5 g
Askhalt 3,3 g