Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

Kompletteringsfoder

Kompletteringsfoder för hund och katt

Kompletteringsfoder – energi och näring för friska och aktiva hundar och katter!

Foder brukar delas in i två olika kategorier: helfoder och kompletteringsfoder. Helfoder är precis som namnet anger ett foder som ska täcka hela näringsbehovet. Till kompletteringsfoder räknas alla former av tillskottsfoder och även tuggben exempelvis och också godis.

Hos oss på Svenska Djurapotek finner du kompletteringsfoder för såväl katt som hund, främst då i form av tillsatser. Dessa kan antingen användas kontinuerligt, det vill säga dagligen, för att säkerställa att din hund eller katt får i sig allt det nödvändiga eller som ett komplement efter exempelvis en skada eller operation, då kanske djuret inte har kunnat äta tillräckligt.

Ett kompletteringsfoder är också optimalt för hundar och katter som inte äter särskilt mycket. Djur som inte får i sig tillräckligt med mat får med stor sannolikhet inte heller i sig alla de vitaminer och näringsämnen som behövs för att må bra. Med ett kompletteringsfoder kan du vara säker på att ditt djur inte får näringsbrist. Kompletteringsfoder kan dessutom hjälpa till att stimulera aptiten vilket lämpa sig ypperligt för katter och hundar som vanligtvis inte äter mycket och inte får i sig tillräckligt.

Vad behöver just din hund eller katt få mer av? Vårt utbud av kompletteringsfoder är brett för att just ditt djur ska må bättre.