Köpinformation och villkor » Svenskadjurapoteket.se
Frakt 39kr | Hitta butik

Köpinformation och villkor

Svenska DjurApotekets webshop levererar enbart inom Sverige, för övriga länder klicka på respektive flagga på startsidan


Priser
Våra priser kan ändras av omständigheter som Svenska DjurApoteket inte råder över, till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. I alla priser ingår moms med 25 %. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Faktura
Hos Svenska DjurApoteket kan du handla med faktura via Klarna. Se Klarna för villkor >

Kortbetalning
Du kan välja att betala med kreditkort via Klarna. När din betalning är genomförd och ordern lagd så får du en bekräftelse via e-post. Det tillkommer ingen extra avgift för betalning med betal- eller kreditkort.

Personnummer

I samband med din order använder vi ditt personnummer för att kontrollera din kreditstatus och din adress. Kreditupplysningen vi gör registreras inte i några offentliga register och är alltså inte synlig för andra företag eller personer. Personnummer är obligatoriskt vid fakturabetalning. Vid utelämnande av personnummer kan order nekas.

Leverans och frakt 
Vi levererar till alla adresser inom Sverige via vår samarbetspartner Posten. Din beställning lämnar vårt lager inom 24 timmar, med undantag för helger och eventuell restnotering. Normal leveranstid för Posten är 2-4 arbetsdagar. Frakten är 39kr inom Sverige, oavsett orderstorlek.

Ej uthämtade paket
Hämtar kunden inte ut paketet i tid returneras detta till Svenska DjurApoteket och kunden debiteras 150kr som ersättning för frakt, hantering och andra omkostnader.

Byte, ånger och returer 
Du har full bytes-, ånger och returrätt 14 dagar efter att du fått produkten. Villkoret är förstås att du inte har använt produkten eller öppnat förpackningen och den ska vara i oskadat skick och ha alla etiketter kvar. Du betalar frakten för den återsända produkten, vi betalar frakten för ev. ny produkt. Återbetalning sker via Klarna.

Skicka paketet till:
Svenska DjurApoteket
Att: “RETUR/Webbshop”

Industrigatan 5

231 70 Anderslöv

Skicka alltid med ditt ordernummer samt anledning till retur i ditt returpaket.
 

Reservation för saldofel
Vi reserverar oss för att det ibland kan inträffa att en artikel som finns till försäljning i webbshopen är slut i vårt lager och inte kan levereras. Du blir då kontaktad via mail med erbjudande om alternativ produkt. Kan vi inte erbjuda tillfredsställande alternativ så makulerar vi ordern via Klarna.

Minderåriga
Minderåriga (under 18 år) måste ha målsmans godkännande för att få beställa.

Reklamation
Kontrollera alltid ditt paket med produkter så fort du mottagit dem. Om produkterna är skadade eller inte stämmer i antal, ring oss på kundtjänst på 0410-200 29 eller maila info@svenskadjurapoteket.se. Är det en transportskada så ska det anmälas till det postkontor som lämnade ut paketet.

Rabattkoder & Presentkort 
Om du har en rabattkod eller ett presentkort så skriver du in den på Kassasidan.

Kundtjänst
Om du har några frågor eller funderingar runt ditt köp så når du oss vardagar 9-15 på telefon
0410-20029 eller på mejl info@svenskadjurapoteket.se.


Svenska DjurApoteket/Modin Trading AB
Industrigatan 5 – 231 70 Anderslöv – Tel: 0410-200 29 – E-mail: info@svenskadjurapoteket.se

Organisationsnr: 556966-6745