Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

Kosttillskott

Kosttillskott för hund, katt och häst

Alla vill att deras djur ska må bra och även om du ger din hund, katt eller häst det bästa tänkbara fodret är det inte alltid säkert att djuret får i sig alla de ämnen som den behöver för att må bra. Då är kosttillskott ett ypperligt komplement som tillgodoser alla de vitaminer, mineraler och näringsämnen som behövs.

Kosttillskott är inte medicin, det är ett komplement till maten som du redan ger ditt djur. Ett komplement som får ditt djur att må bättre vara mer aktivt och energiskt. Något som alla djur mår bra av.

Hos oss på Svenska Djurapotek finner du ett brett urval av kosttillskott för häst, hund och katt. Vi har kosttillskott som kommer att få ditt djur att må bättre!

För leder, ledsmärtor, artros och andra ledproblem: Glukosamin, Grönläppad Mussla, MultiFlex, Senior, Hyaluron+, Ledsupport VET, MSM, Nypon, C-vitamin, Omega3 och Laxolja.

För glansig päls, starka klor, munvård, pigmentering, stärka immunförsvaret, en fungerande mage: Kelp, Spirulina, C-vitamin, Blodpulver, MSM, Omega3, Laxolja, Nypon, Mage-Tarm och Probiotika.

För hundar som behöver mer energi eller snabbare återhämtning, som tränas/tävlas, ställs ut och arbetar under kalla eller varma förhållanden För ökad muskelmassa och för återuppbyggnad: MSM, Sport, Vätskeersättning, Blodpulver och, Kronch Pemmikan.

Rörligare leder, vackrare päls eller en bättre allmänhälsa? Bläddra igenom vårt stora utbud och hitta det kosttillskott som just ditt djur behöver.