Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

WashBar Soap Bar – Original for Dogs

5.00 av 5 baserat på 1 kundomdömen
(1 kundrecension)

99 kr

WashBar Original Soap for Dogs är ett utmärkt hundschampo i tvålform för en enkel varje-dag-tvätt. Schampotvålen är mild, skonsam och lugnande för hundens päls och hud, passar även för känsliga hundar, små valpar.

100g tvål (motsvarar 600 ml flytande schampoo)

Produktbeskrivning

WashBar Original Soap for Dogs är ett utmärkt hundschampo i tvålform för en enkel varje-dag-tvätt. Schampotvålen är mild, skonsam och lugnande för hundens päls och hud, passar även för känsliga hundar.

Innehåller ingredienser som har en känd lugnande effekt vilket är perfekt för hundar som tycker badet är ett stressigt moment, tvålen är så skonsam så den kan användas på valpar, katter, kaniner och marsvin, den funkar även till oss människor. Tvålen passar bra i handflatan vilket gör det lätt att komma åt över hela din hunds kropp. Ett schampo i tvålform är lätt att använda och inte en droppe går till spillo.

Blöt din hund och gnugga schampootvålen i päls och hud. Löddra upp hundschampot genom att ge dem en massage. Badtiden ska vara en trevlig tid för alla, så passa på och berätta för din hund hur duktig den är!

Viktigt! Skölj noggrant efter att ha använt tvålen. Undvik att få tvål i djurets ögon! Förvara utom räckhåll för barn.

Enbart naturliga ingredienser
Hållbar palmolja, kokosnötolja, vegetabiliskt glycerin, neemolja, manukaolja, citrondoftande tea tree olja, neemblad och titandioxid.

Nyckeln till det hela är att hålla det enkelt men effektivt ta ingredienser som redan skapats av naturen och blanda dem på ett sätt som fungerar bäst för våra husdjur.

Hållbarhet…För att kompensera den koldioxid vi genererar genom att köra våra bilar planterar vi tusentals träd på fastigheten där WashBar startade. Ingen förpackning är en bra förpackning. Speciellt på våra tvålar. Den papperspåse vi använder kan återvinnas eller komposteras när du är klar med det.  Våra kartonglådor kan komposteras eller återvinnas. När vi trots allt måste ha någon sorts förpackning ser vi till så att den är så miljöansvarig som den kan vara. Alla våra ingredienser är biologiskt nedbrytbara.

1 recension för WashBar Soap Bar – Original for Dogs

  1. 5 av 5

    (verifierad ägare):

    Lättsam att använda och lätt att skölja ur pälsen! Helt klart en favorit! 👌

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *