Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

 RAUH! Älg Powerstick

45 kr

RAUH!  ÄLG Powerstick är 16cm (men bara 1,5cm i diameter), en favorit till valpar och små raser, tillverkat av älgskinn och torkat enligt traditionella metoder, utan tillsatsämnen.

 

Produktbeskrivning

RAUH!  Älg powerstick är en favorit till valpar och små raser, 16cm(1,5cm i diameter) nordiskt tuggben av ÄLG, tillverkat av älgskinn och torkat enligt traditionella metoder, utan tillsatsämnen

RAUH! Tuggbenen av älg tillverkas av 100 % äkta nordiskt älgskinn. Älgen (alces alces) är ett vilddjur som lever i naturen och vars kost människan inte har kunnat påverka. Ett tuggben tillverkat av älgskinn är en äkta naturprodukt som inte innehåller några allergiframkallande ingredienser, så det passar även för allergiska hundar. För tuggbenen i älgskinn använder vi även den dyraste och hållbaraste delen av skinnet, narvskinnet. Det ger tuggbenen deras unika utseende och utmärka hållbarhet. Vi använder inga konstgjorda färg- och / eller tillsatsämnen vid tillverkningen av tuggbenen och tillverkar dem i produktionsanläggningar som kontrolleras av finska livsmedelsverket.

Råprotein 87.7 %, Råfett 2.1 %, Fukt 6.2 %

RAUH! tuggbenen av älgskinn har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan och vi tillverkar dem i Loimaa, vid den enda fabriken i Europa som koncentrerar sig på tuggben.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “ RAUH! Älg Powerstick”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *