Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

 RAUH! NÖT Mini Belly Bone 14cm

59 kr

RAUH! 14cm nordiskt tuggben av NÖT. Det äkta (och enda) nordiska tuggbenet. Torkat på traditionellt vis av nötskinn, utan tillsatsämnen. Det äkta nordiska tuggbenet av nöt, med Bim Belly Bom av nötmage inuti!

Produktbeskrivning

RAUH! 14cm nordiskt tuggben av NÖT. Det äkta (och enda) nordiska tuggbenet. Torkat på traditionellt vis av nötskinn, utan tillsatsämnen. Äkta finländskt tuggben av nöt med Bim Belly Bom av nötmage inuti!

RAUH! Tuggbenen av nötskinn tillverkas enbart av de allra bästa råvarorna. Kvalitetskontroll godkänner endast de allra bästa råvarorna för produktionen och på så sätt garanterar vi att ditt husdjur får världens bästa och säkraste tuggben. Alla våra tuggben tillverkas för hand och är alltså till 100 % ett nordiskt hantverk. Vi tillverkar våra tuggben utan konstgjorda färg- och / eller tillsatsämnen och använder endast skinnet, inget annat!

Tuggben: Råprotein 87.2%, Råfett 1.6%, Fukt 6.2%
Mini Bim Belly Bom:Råprotein 36.6 %, Råfett 30.3 %, Fukt 3.1 %

RAUH! tuggbenen av nötskinn har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan och vi tillverkar dem i Loimaa, vid den enda fabriken i Europa som koncentrerar sig på tuggben.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “ RAUH! NÖT Mini Belly Bone 14cm”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *