VitalBody Spirulina 400 tabletter » Svenskadjurapoteket.se
Frakt 39kr | Hitta butik
Rea!
vitalbody_spirulina-500x500

VitalBody Spirulina 400 tabletter

295 kr 235 kr

VitalBody Spirulina för dig som vill stärka din allmänhälsa, bli piggare och rörligare.

Produktbeskrivning

VitalBody Spirulina är en alg som innehåller mer än hundra dokumenterade näringsämnen som protein, vitaminer, mineraler, essentiella aminosyror, icke essentiella aminosyror, essentiella fettsyror samt klorofyll.

Spirulina är ekologiskt odlad och certifierad. Den är även ett utmärkt kostillskott för alla då den är 100% fri från tillsatser förutom det som krävs för att göra tablett av den.

Spirulina är en riktig proteinbomb! Den innehåller 60-70% protein och har tre gånger mer protein än biff och sex gånger mer än ägg. Spirulina har 18 olika aminosyror, varav 8 av dom är essentiella.

Ett naturligt kosttillskott som kan bidra till att upprätthålla en balanserad kost.

Lämplig för alla (även barn, veganer, gravida och ammande mammor).

Eftersom Spirulina ger dig mer energi och din blodsockernivå blir mer balanserad så hjälper det till med viktökning eller viktminskning. Det finns idag många kliniska studier som bekräftar spirulinas positiva effekt på hälsan.

Ingredienser: Spirulina 99% (Arthrospira platensis), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Rekommenderat dagligt intag: 1-2 tabletter dagligen under de första 2 veckorna, därefter 3-6 tabletter dagligen. Max 18 tabletter dagligen. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.

Innehåll per: 1 tablett 6 tabletter 18 tabletter
Spirulina 495 mg 2970 mg  8910 mg

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt, i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.