Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

WashBar Natural Shampoo – Minty Woodland Fresh

5.00 av 5 baserat på 4 kundomdömen
(4 kundrecensioner)

198 kr

WashBar Natural Schampoo – Minty Woodland Fresh  är ett skonsamt och effektivt hundschampo som lugnar huden och tar fram det bästa i din hunds päls. Den är passar bra för alla typer av hundpälsar och är speciellt PH-balanserad för hundens hud.

250 ml

Produktbeskrivning

WashBar Natural Schampoo – Minty Woodland Fresh är ett skonsamt och effektivt hundschampo som lugnar huden och tar fram det bästa i din hunds päls. Den är passar bra för alla typer av hundpälsar och är speciellt PH-balanserad för hundens hud.

Innehåller bara naturliga ingredienser och ger din hund en frisk glänsande och väldoftande päls. Helt fri från parabener, sulfater, syntetiska dofter eller färgämnen.

Blöt pälsen på din hund ordentligt, använd härligt varmt vatten så att badtiden blir något trevligt för din hund. Häll lite schampo på pälsen och massera in. Massera pälsen med hundschampot så att du får till ett riktigt bra lödder. Skölj pälsen noggrant och torka med en ren handduk. Som med alla schampon, vill man undvika att få det i ögonen.

Enbart naturliga ingredienser
Vatten, natrium-metyl-kokoyl taurat (tensid)vegetabiliskt glycerin, natriumklorid (salt), Innate You® Natural (konserveringsmedel), natriumbensoat, kaliumsorbat, xantan & akacia gummin, citronsyra, neemolja, manukaolja samt naturliga oljor från cederträ, rosmarin och pepparmint.

Neem Fresh – Minty Woodland Fresh – Naturlig manukaolja och naturliga oljor från cederträ, rosmarin och pepparmint.

Nyckeln till det hela är att hålla det enkelt men effektivt ta ingredienser som redan skapats av naturen och blanda dem på ett sätt som fungerar bäst för våra husdjur.

Hållbarhet…För att kompensera den koldioxid vi genererar genom att köra våra bilar planterar vi tusentals träd på fastigheten där WashBar startade. Alla våra ingredienser är biologiskt nedbrytbara.

4 recensioner för WashBar Natural Shampoo – Minty Woodland Fresh

 1. 5 av 5

  :

  Perfekt schampoo för din valp. Om du vill ha ett mjukt och lättarbetat schampoo som får pälsen att bli mjuk och len, och dessutom valpen att lukta fräsch och gott, då är denna att rekommendera.

 2. 5 av 5

  :

  Jättebra schampo som gjorde pälsen väldigt fin och blank,med bra och inte för stark doft, rekommenderas!!

 3. 5 av 5

  :

  Har rottweiler, med detta schampo blev pälsen väldigt blank å fin, luktar gott inte starkt, å lätt å tvätta ur, super nöjd, kan varmt rekomenderas🙂

 4. 5 av 5

  :

  Super schampoo har nu testat på våra djur, rottweiler, Sheltie, Jack Russel och när vi ändå var igång åkte vår Maine coon katt med i badet alla blev super fina i pälsen blanka o fina, luktar super gott blir garanterat fler köp.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *