Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

Senior 200 tabl

5.00 av 5 baserat på 2 kundomdömen
(2 kundrecensioner)

519 kr

Svenska DjurApotekets Senior är en ledprodukt för äldre djur över 7 år.

Senior bidrar till djurets ledhälsa och välmående samt bidrar till immunsystemets normala funktion. Senior främjar ledbrosket för rörligare och smidigare leder. Läs mer om Seniors innehåll längre ner på sidan.

Produktbeskrivning

Svenska DjurApotekets Senior är en ledprodukt för äldre djur över 7 år.

Senior bidrar till djurets ledhälsa och välmående samt bidrar till immunsystemets normala funktion. Senior främjar ledbrosket för rörligare och smidigare leder.

Svenska DjurApotekets Senior är en kombination av flera olika ledprodukter som Glukosamin, MSM, Grönläppad Mussla, Kondroitin och C-vitamin. Senior innehåller även aminosyran L-arginin som kan öka blodtransporten genom kroppen. För den äldre hundens allmänhälsa och för att bidra till immunsystemets normala funktion så innehåller Senior även algen Spirulina.

Varningstext: Till hundar med känslig mage så rekommenderar vi att man startar med en låg dos och sakta ökar upp, fungerar detta inte så rekommenderar vi att man provar Hyaluron+ istället som är skonsammare mot en känslig mage. Varningstext: Är din hund allergisk mot skaldjur så rekommenderas inte denna produkt.

 

SAMMANSÄTTNING: Glukosaminsulfat 2kcl, Metylsulfonylmetan, Kondroitinsulfat, frystorkat pulver från Grönläppad mussla, Spirulina alger, L-Arginin, Kalciumakorbat (C-vitamin), Mangan.

Protein 15%, Råfett 5%, Råaska 13%, Råfibrer 5%, resterande är kolhydrater och vatten.

Tablettbindningsmedel: se förpackning

Deklaration per 1 tablett á 1,8 gram Deklaration för 4 tabletter 7,2g (stor hund 40kg)
Glukosamin 400 mg Glukosamin 1,6 g
MSM 400 mg MSM 1,6 g
Grönläppad mussla 250 mg Grönläppad mussla 1 g
Spirulina 150 mg Spirulina 600 mg
Kondroitin 100 mg Kondroitin 400 mg
L-Arginin 50 mg L-arginin 200 mg
C-vitamin 50 mg C-vitamin 200 mg
Mangan 11 mg Mangan 44 mg

 

DOSERING
En tablett per 10 kilo/dag
Blandas i maten 1 gång per dag
Räcker ca:
200 tabletter
Katt/Liten hund upp till 10 kg 1 tabl 200 dagar
Hundar mellan 10-20 kg 2 tabl 100 dagar
Hundar mellan 20-30 kg 3 tabl 66 dagar
Hundar mellan 30-40kg+ 4 tabl 50 dagar

 

2 recensioner för Senior 200 tabl

  1. 5 av 5

    :

    Ger Svenska Djurapoteket Senior till min pensionerade tävlingshund som diagnostiserats med spinal stenos L7S1. Med seniortillskott klarar hon en aktiv vardag. Hon vill åter busa med min yngre hund och kan hoppa upp i soffan/sängen igen. Så glad att jag hittade Svenska Djurapoteket Senior!

  2. 5 av 5

    :

    Vår katt kommer från ett katthem så vi vet inte exakt hur gammal hon är, men vi tror att hon är ca. 8 år gammal. Hon har aldrig varit halt men hon har gått ett “steg i taget” i trappor. När vi började mosa ner en halv tablett om dagen i hennes mjukmat, började hon springa mycket friare och snabbare i trappan. Det är en märkbar skillnad och förändringen kom redan efter någon vecka. Vi kan verkligen rekommendera denna produkt.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.