Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
Mage-Tarm är ett tillskott som innehåller högkvalitativa psylliumfrön och är en utmärkt källa till gelbildande kostfibrer. Denna produkt främjar en hälsosam funktion i din hunds eller katts mag-tarmkanal. Oavsett om ditt husdjur lider av förstoppning eller diarré, kan detta tillskott bidra till att återställa normal avföring och främja en balanserad tarmhälsa.

Mage-Tarm

199 kr

Svenska DjurApotekets Mage-Tarm innehåller kostfibrer för mag-tarmkanalens normala funktion. Har hunden trög alt. lös mage, så hjälper Mage-Tarm till att få normalt fungerande avföring.

Kompletteringsfoder hund & katt, för alla åldrar.
Läs mer om dosering längre ner.

Produktbeskrivning

Mage-Tarm

Till hunden som är lös i magen / diarré alternativt hård mage. För alla åldrar. 

Mage-Tarm kan användas när hunden är lös i magen.

Mage-Tarm är ett tillskott som innehåller högkvalitativa psylliumfrön. Rik på gelbildande kostfibrer som främjar normal funktion i mag-tarmkanalen. Om din hund har trög alternativt lös mage som diarré så hjälper tillskottet till att få normal avföring.

Vid magproblem kan psylliumfrön vara ett mycket effektivt hjälpmedel. Fibrerna absorberar vätska och bildar en geléliknande substans som hjälper till att öka tarmarnas aktivitet och påskynda förloppet. Effekten blir dock bara hållbar om hunden även dricker tillräckligt med vatten. Eftersom fibrerna drar åt sig vätska, kommer hunden i annat fall att riskera förstoppning. Därför är det viktigt att blanda ut Mage-tarm med vatten för att få den effekt som är menad. Du kan även använda Mage-Tarm för att öka mättnadskänslan hos din hund.

Andra tillskott för att stabilisera tarmfloran:

Letar du efter ett tillskott för att stabilisera tarmfloran?
Probiotika är ett tillskott som innehåller 900 miljoner mjölksyrabakterier i ett dosmått. Främjar en stabil tarmflora, kan användas akut och tillfälligt eller regelbundet. Använd i situationer som matsmältningsbesvär, foderbyte eller onormal avföring.

Har din hund problem med magen och avföringen? Glöm inte att läsa vårt blogginlägg “tips på hur man kan ta hand om hundens mage!”

Sammansättning:

Psylliumfrö(Psyllium Husk)

Innehåll per dosmått á 3,5 g (5 ml)
Psylliumfrö 3,5 g 100 %

 

Analystiska beståndsdelar %:

Protien  1,5 %
Råfett  0,5 %
Råaska  3 %
Råfibrer  78 %
Bruksvisning
Blandas tillsammans med minst dubbla mängden vatten, ges direkt.
Fördela dagsdosen på alla mål mat under dagen.
Dosmått medföljer i förpackningen.

Kompletteringsfoder hund & katt.
För alla åldrar.

Vikt Mängd Räcker ca
Katt/Liten hund upp till 0-10 kg 0,5 dosmått 57 dagar
Hundar mellan 10-35 kg 1 dosmått 29 dagar
Hundar mellan 35 kg + 1,5 dosmått 19 dagar