Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

Om Svenska DjurApoteket

Svenska DjurApoteket ägs och drivs av Modin Trading AB, ett litet familjeföretag med huvudkontor och lager i Anderslöv, Skåne.

Bakgrunden till idén kommer ifrån att vi själva arbetat med kosttillskott på humansidan samtidigt som vi tränade hund på hög nivå och saknade kosttillskott med högt innehåll till rimliga priser till våra hundar, där började tankarna att gro och våren 2009 kunde vi presentera en serie kosttillskott för hund och katt, under åren har produkter kommit till och utvecklats. Vi testar alla våra produkter på ett antal hundar innan de presenteras ute på marknaden. Vi är lyhörda mot våra kunder och samarbetspartners vad som efterfrågas och saknas.

Vårt mål är att ta fram kosttillskott och hälsoprodukter i absolut toppklass för hundar och katter, alla råvaror har samma höga standard som kosttillskott till människa.

Produkterna är svensktillverkade. Både anläggningen och produkter är kontrollerade och registrerade hos Jordbruksverket. Fabriken är godkänd för humanproduktion.

Tveka inte att höra av dig till oss på Svenska DjurApoteket om du har några frågor eller funderingar gällande din order, våra produkter eller något annat.

E-post: Adress: Telefon:
info@svenskadjurapoteket.se Industrigatan 5
231 70 Anderslöv
0410-200 29
Telefontider: Org.nr: Vat.no:
Vardagar 8:00 – 16:00 556966-6745 SE556966674501

Frågor och funderingar

Kundtjänstinfo@svenskadjurapoteket.se

Återförsäljareorder@svenskadjurapoteket.se

Sälj och utbildning – linda@svenskadjurapoteket.se