Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

RAUH!

Alla käkar mår bra att få tugga ben oavsett storlek på hund, här hittar ni tugg i alla storlekar från minsta Chihuahua tugget till våra största 60cm tugg till rejäla hundar som Grand Danois och alla hundar däremellan!

NYHET är också godiset i påsar RAUH!  tillverkar godiset av nordiska råvaror som kommer till oss direkt från slakteriet. RAUH! torkar produkterna med traditionella metoder, utan tillsatsämnen. Produktionen sker i Loimaa, i produktionsanläggningar som kontrolleras av finska Livsmedelsverket. Allt godis kommer i praktiska zippåsar som kan återförslutas och enkelt tas med på promenad, träning mm

RAUH!-godiset har fått den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan.

RAUH! Älg Tuggbenen av älg tillverkas av 100 % äkta nordiskt älgskinn. Älgen (alces alces) är ett vilddjur som lever i naturen. Ett tuggben tillverkat av älgskinn är en äkta naturprodukt som även passar känsliga hundar. För tuggbenen i älgskinn använder vi även den dyraste och hållbaraste delen av skinnet, narvskinnet. Det ger tuggbenen deras unika utseende och utmärka hållbarhet. Älg är det mest hållbara tugget.

RAUH! Nötskinn Tuggbenen av nötskinn tillverkas enbart av de allra bästa råvarorna. RAUH!s kvalitetskontroll godkänner endast de allra bästa råvarorna i produktionen och på så sätt garanterar vi att din hund får ett läckert och säkert tuggben. Alla våra tuggben tillverkas för hand och är alltså till 100 % ett nordiskt hantverk. Nötskinnstuggen finns även i kombination med olika fyllningar.

RAUH!  tuggbenen torkas enligt traditionella metoder utan att använda  konstgjorda färg eller tillsatsämnen vid tillverkningen. Tugget tillverkas i produktionsanläggningar som kontrolleras av finska livsmedelsverket. RAUH! tuggbenen av nöt och älgskinn har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan och vi tillverkar dem i Loimaa, vid den enda fabriken i Europa som koncentrerar sig på tuggben.

Alla tuggben görs för hand och kan variera i form och storlek.