Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
honeypot
46

SodaPup Honey Pot

189 kr

Honey Pot från SodaPup

Honey Pot kan fyllas med både torr och våtfoder, den kan även frysas. Honey Pot hjälper din hund att äta långsammare, ger en utmaning och sysselsätter din hund en längre stund – passar medium och större hundar.

 

Produktbeskrivning

Honey Pot från SodaPup

SodaPup Honey Pot kommer i en härlig gul färg och är inspirerad av honung. Att skippa den klassiska matskålen kan vara svår. Vardagen är stressig och det är svårt att finna inspiration. Lösningen kan vara att förbereda måltiden i en Honey Pot eller ZogoFlex Toppl och sedan frysa in. Det är sedan bara att ta fram till middag, går utmärkt att diska i diskmaskinen. Genom att använda denna Honey Pot så är det enkelt för dig som hundägare och en rolig och utmanande aktivering för din hund.

Vad kan du fylla i din Honey Pot?

Du kan fylla med det dagliga fodret, har du torrfoder rekommenderar vi att du blötlägger en stund innan du fyller på. Applicera jordnötssmör från DogTastic för extra aktivering då hunden måste slicka i sig det sista vilket har lugnande egenskaper. Fyll på med godis, ben eller isformar! Du kan ge det som extra aktivering eller skippa den klassiska matskålen och ge mental stimulans istället! För extra aktivering kan du frysa in, det gör att det tar längre tid.

Berikning är lätt och kul!

Genom att använda något som du kan fylla i ett hål och även är rund undertill så får din hund en gnutta utmaning och även utforska på ett helt nytt sätt. Genom att främja hundens naturliga beteenden så berikar du! En hund som får lukta, utforska, leta, lukta och uppleva nya saker är en hund som mår bra. Perfekt att ge när ni ska lämna hunden, folk kommer på besök eller när hunden behöver mental stimulans

Finns i färgen gul och i en storlek – passar medium och större hundar.

diameter cirka 8cm, höjd 7cm

Honey Pot är fri från gifter och biologiskt nedbrytbar. Kan diskas i diskmaskin, funkar att frysa.

Varning: detta är inte en tuggleksak om skålen blir skadad, tar du bort och byter ut den.