Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
honeycomb
honeycomb-ebowl-yellow-miska-spowalniajaca2honeycomb-ebowl-yellow-miska-spowalniajaca3

SodaPup Honeycomb eBowl

230 kr

Honeycomb eBowl från SodaPup

Vill du att din hund ska äta saktare eller få en utmaning när den äter, Honeycomb skålen ger dig möjligheten att utveckla berikningen till din hund, finns i en färg och storlek – passande medium hundar.

Produktbeskrivning

Honeycomb eBowl från SodaPup

Vill du att din hund ska äta saktare eller få en utmaning när den äter, Honeycomb skålen ger dig möjligheten att utveckla berikningen till din hund, finns i en storlek och färg, passar för både torr och färskfoder. En “äkta sakta” skål ger hjärngympa, nöje och en långsammare utfodring i ett, minskar risken att svälja luft och hjälper hungriga hundar att känna sig mätta och mentalt stimulerade längre.

Varför SodaPup Honeycomb eBowl?

SodaPup Honeycomb eBowl är unik med segmenterad design. Genom att ha olika kamrar i matskålen är det svårare och mer utmanande än andra långsamma matskålar. Honeycomb främjar långsamt ätande och samtidigt förbättrar matsmältningen och är även perfekt för alla hundar!

Fördelar med HoneyComb!

Du kan servera HoneyComb på många olika sätt, du kan lägga ditt torrfoder, färskfoder eller barf i skålen utan att göra oreda. Du kan separera maten med frukt och grönt eller dina tillskot i de separata kamrarna.
Designen är utformad med olika höjder och djup och öppningsstorleken imirerar mer ett naturligt ätförhållande för din hund, det är därför berikning på hög nivå!

Varför är det bra att hunden äter långsamt?

Att få hunden att äta långsamt har många olika positiva effekter, till exempel lugnar det din hund, förhindrar uppsvälldhet, förbättrar matsmältningen och även bättrar tarmhälsa. Inte nog med det kan HoneyComb underhålla din hund, den är därför självklar i alla hem!
´
Finns i färgen gul och i en storlek – passar medium hundar.
Letar du efter skål för mindre hundar? Kolla då in Fun Feeder Slo Bowl – XSmall

diameter 20cm , höjd 4,5cm

Skålarna är fri från BPA, PVC och ftlater. Kan diskas överst i diskmaskin på låg värme, funkar i både micro och frys.

 

Varning: detta är inte en tuggleksak om skålen blir skadad, tar du bort och byter ut den.