Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
waitingdogs
IMG_5229_1200x1200

SodaPup Waiting Dogs eTray

189 kr

Waiting dogs eTray från SodaPup

Vill du att din hund ska äta saktare eller få en utmaning? SodaPup waiting är brickan som ger dig möjligheten att utveckla berikningen till din hund. Genom olika höjder och delar kan du dela upp fodret, skålens djupaste del kan du placera foder, frukt eller grönsaker och i lägsta delen kan du placera DogTastic

Du kan utforma måltiden precis som du vill och bara din fantasi sätter gränserna!

Brickan finns i en färg och storlek – passar medium hundar.
Söker du en skål för mindre hundar? Kolla in vår Mandala

Produktbeskrivning

Waiting dogs eTray från SodaPup

Berikning – lätt för dig och gott för hunden!

Önskar du att din hund ska äta långsammare eller få en utmaning under middagen? Waiting eTray ger dig möjligheten att berika din hunds måltid på ett helt nytt sätt!

Varför är SodaPup Waiting bra?

SodaPup Waiting matskål erbjuder hjärngympa och berikning samtidigt som den är bra för hundar som hetsäter. Genom att äta långsammare minskar risken för att hunden sväljer luft och hjälper hungriga hundar att bli tillfredsställda. Dessutom ger den mentalt stimulerande egenskaper som är viktiga för din hunds välbefinnande. SodaPup Waiting är ett utmärkt val för både färskfoder och torrfoder och ger en helt ny dimension av berikning till matskålen.

Hur funkar det?

Waiting eTray är utformad med olika höjder och djup för att främja hundens naturliga sätt att äta. Genom att uppmuntra hunden att använda sin luktsinne, söka och upptäcka maten, prioriterar du hundens naturliga beteendemönster och ger den berikning. Du kan använda olika delar av brickan för att separera torrfoder eller våtfoder, gömma frukt eller grönsaker under de djupaste sektionerna och till och med använda DogTastic jordnötssmör som exempel.Smeta ut DogTastic Jordnötssmör i de lägsta delarna i skålen.

Till dig som letar efter en mindre skål..

Finns i en storlek och färg. Rekommenderas till medium hundar.
Letar du efter en skål för mindre hundar? Kolla då in SodaPup Mandala

Diameter 20cm , höjd 2,5cm

Brickan är fri från BPA, PVC och ftlater. Kan diskas överst i diskmaskin på låg värme, funkar i både micro och frys.

 

Varning: detta är inte en tuggleksak om skålen blir skadad, ta bort och byt ut den.