Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
ZG085GRN_TOPPL_XLARGE_2000x (1)
TOPPL_XL-L_COMBINED_TREAT_TNG_AQA_2000x (1)Toppl_info2_2000x5fb2aabec742awest-paws-toppl_pop5fb2aabeae4ba5fb2aabe9a725

Zogoflex Toppl XL

419 kr

Zogoflex Toppl från West Paw
Toppl™ klarar allt. Den håller kvar godiset med sina inre räfflor och välter för att både utmana, hålla hunden road och intresserad. För att göra utmaningen svårare för hunden kan man koppla samman de två olika storlekarna (säljes separat).

3 olika färger – storlek XL

 

Nollställ

Produktbeskrivning

Zogoflex Toppl XL 

En roligare matskål!

Varför en Zogoflex Toppl XL?

Toppl™ klarar allt och många hundar uppskattar varierade måltider med olika roliga utmaningar. Den håller kvar godiset eller fodret med sina inre räfflor och är rund undertill vilket resulterar i att Zogoflex Toppl XL välter för att både utmana, hålla hunden road och samtidigt intresserad. För att göra utmaningen svårare för hunden kan man koppla samman de två olika storlekarna (säljes separat) Toppl Small och Toppl Large

Berikning till alla

Gamla och lågaktiva hundar sysselsätter sig gärna med Toppl på grund av dess form då den rör sig hela tiden även fast hunden inte behöver anstränga sig så mycket. Hundar med större aktiveringsbehov får mental stimulans och utmaning om man låser den stora och den lilla tillsammans. Den passar både lång- och kortnosade raser, då båda kan få ur godiset utan frustration. Toppl berikar din hund och dess välbefinnande, genom att hunden får utforska, nosa och leka med maten. Detta är naturliga beteenden hos hunden och något som Toppl främjar. Skippa den klassiska matskålen och ge din hund en rolig utmaning vid middagen som både är intressant och ger aktivering.

Vad kan man ha i?

I din Toppl kan du ha det dagliga fodret, har du torrfoder bör det blötläggas en stund. Du kan även ha i lite jordnötssmör från Dogtastic eller frukt och grönt. Det är bara din fantasi som sätter stopp!

Färger: turkos, grön och orange

Finns i 3 storlekar, detta är storlek XL

Storlek small: 6x8x8cm

Storlek large: 9x10x9cm

Storlek XL: 10x12x12cm