Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

Sponsorekipage

 

Mikael och Elina Malmebo

Båda Mikael och Elina är aktiva inom IPO med sina schäfrar, med flertalet starter på WUSV så är de bland de mest framstående på schäfer i Sverige. Mikael är dessutom tävlingsfigurant i IPO och jobbar som hundförare inom polisen. Hemma har de hundar i alla åldrar från unghund till rutinerade Zaga, Svenska DjurApoteket passar alla deras hundar.

Läs mer

 

 

Tarja Hosio

Tarja är aktiv inom IPO med sina mallar, veteranen Cocco har startat på flertalet VM och mästerskap och nu står unga hunden Ligist redo att ta över karriären.  Tarja är på utbildning mot väktare och hoppas även att kunna ha hund i tjänst. Hemma har Tarja hundar i alla åldrar, även en pensionerad dobbis, hos Svenska DjurApoteket finns tillskott för alla hundar oavsett ålder, ras och aktivitetsnivå.

Läs mer

 

 

Emma Svensson och Pablo Varela

Emma och Pablo är aktiva inom Mondioring och IPO, med flertalet starter på FCI VM och FMBB (VM för belgiska vallhundar). För tillfället finns det bara en Malinois i familjen, Magic, som tävlas av Emma. Pablo är aktiv som tränings- och tävlingsfigurant i IPO och träningsfigurant i Mondioring. Vi har använt Svenska DjurApotekets produkter på alla våra hundar då produkterna passar för alla åldrar!

Läs mer