Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

WashBar Nordic

WashBar samarbetar med odlare som har samma värdegrund som WashBar själva, leverantörer som förstår vikten av att skydda miljön, odla bästa möjliga kvalitetsingredienser och inte använda kemikalier i processen. Våra odlare är antingen organiskt certifierade eller från jordbruk utan någon användning av kemikalier.

Vill du veta mer om ingredienserna i WashBars olika produkter läs mer här.
WashBar naturliga utbud av produkter vänder sig till engagerade djurägare som vill ha en naturlig och sund livsstil för sina husdjur och sig själva.
WashBar har åtagit sig att producera naturliga, säkra och hållbara produkter som fungerar, de måste vara lika eller mer effektiva än de syntetiserade alternativen som för närvarande finns på marknaden.
WashBars produkter är enkla och okomplicerade. Produkterna är tilltalande eftersom de är parfymerade med rena eteriska oljor som gör att dem luktar naturligt och hälsosamt.
Alla WashBar produkter är tillverkade i toppmoderna anläggningar. Ingredienserna hämtas direkt från Nya Zeeländska odlare, inklusive certifierad ekologisk Manuka eterisk olja som är känt för sina naturliga antiseptiska och antibakteriella egenskaper.

Nyckeln till det hela är att hålla det enkelt men effektivt – ta ingredienser som redan skapats av naturen och blanda dem på ett sätt som fungerar bäst för våra husdjur. Förpackningen återvinns och alla våra ingredienser är biologiskt nedbrytbara.