Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

WashBar Natural Shampoo – Lavender + Primrose

5.00 av 5 baserat på 2 kundomdömen
(2 kundrecensioner)

198 kr

Washbar Natural Schampoo Lavender + Primrose är ett skonsamt och effektivt hundschampo som lugnar huden och tar fram det bästa i din hunds päls. Den är passar alla typer av hundpälsar och är speciellt PH-balanserad för hundens hud.

250 ml

 

Produktbeskrivning

Washbar Natural Schampoo Lavender + Primrose är ett skonsamt och effektivt hundschampo som lugnar huden och tar fram det bästa i din hunds päls. Den är passar alla typer av hundpälsar och är speciellt PH-balanserad för hundens hud.

Innehåller bara naturliga ingredienser och ger din hund en frisk glänsande och väldoftande päls. Helt fri från parabener, sulfater, syntetiska dofter eller färgämnen.

Blöt pälsen på din hund ordentligt, använd härligt varmt vatten så att badtiden blir något trevligt för din hund. Häll lite schampo på pälsen och massera in. Massera pälsen med hundschamot så att du får till ett riktigt bra lödder. Skölj pälsen noggrant och torka med en ren handduk. Som med alla schampon, vill man undvika att få det i ögonen.

Enbart naturliga ingredienser
Vatten, ekologisk solrosolja, kokosolja, ekologisk glycerin, lavendelolja och jättenattljusolja, kaliumsorbat, citronsyra.

Lavendeln i detta schampoo är naturligt lugnande.

 

2 recensioner för WashBar Natural Shampoo – Lavender + Primrose

  1. 5 av 5

    :

    Pälsen blir precis som man tänkt sig och den är super dryg. Hunden luktar fräscht och gott och inte som en damsalong.

  2. 5 av 5

    :

    Schampo som räcker länge. Pälsen får fin lyster och blir väldigt mjuk. Känns extra bra att det innehåller naturliga ingredienser.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *