Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
WashBar_Puppy_Shampoo-front
WashBar_Puppy_Shampoo-backWashBar_Puppy_Shampoo-back-icons

WashBar Natural Puppy Schampoo

198 kr

WashBar Natural Puppy Shampoo – Argan + Lavender är ett milt schampo framtaget för valpar. Den passar bra för alla typer av hundpälsar och är speciellt PH-balanserad för hundens hud. Innehåller bara naturliga ingredienser och ger din hund en frisk glänsande och väldoftande päls.

250 ml

Bäst Före 2024-09

 

Produktbeskrivning

WashBar Natural Puppy Shampoo – Argan + Lavender är ett milt schampo framtaget för valpar. Vi har använt förtvålad olivolja och förtvålad kokosolja för att skapa ett låg-skummande lödder som är lätt att skölja ur. Den passar bra för alla typer av hundpälsar och är speciellt PH-balanserad för hundens hud. Innehåller bara naturliga ingredienser och ger din hund en frisk glänsande och väldoftande päls. Helt fri från parabener, sulfater, syntetiska dofter eller färgämnen.

Arganoljan är där för att ge näring åt valpens hud samt lavendel- och manukaolja för hudens och pälsens hälsa. En okomplicerad lösning med sex enkla ingredienser – vatten, olivolja och kokosnöttvål bas, med arganolja, lavendelolja och manukaolja. Inget annat.

Skaka flaskan. Blöt valpens päls ordentligt, använd gärna varmt vatten då det är trevligare än kallt. Häll lite schampo på pälsen och massera in. Skölj pälsen noggrant och torka sen med en ren handduk. Som med alla schampon, vill man undvika att få det i deras ögonen. Berätta för din valp att den har varit jätteduktig!

Enbart naturliga ingredienser
Vatten, ekologisk solrosolja och kokosolja, ekologisk glycerin, arganolja, manukaolja och lavendelolja.

Kaliumsorbat, citronsyra.