Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
WHIMZEES Variety Value BOX håller hundens tänder rena och samtidigt är ett gott tugg för din hund. En sysselsättning som är nyttig och främjar en god munhälsa.

WHIMZEES Variety Value BOX

335 kr

 

WHIMZEES Variety Value Box… För dig som inte kan bestämma dig om du ska köpa hem Stix, Aligatorer eller tandborstar – lösningen är här! Här får du en box blandad med de tre olika tuggen i just din hunds anpassade tuggstorlek!

Finns i storlekarna

Small:  7-12kg, innehåller 56 tugg

Medium: 12-18kg, innehåller 28 tugg

Large: 18-27kg, innehåller 14 tugg

 

Nollställ

Produktbeskrivning

WHIMZEES Variety Value Box är för dig som inte kan bestämma dig om du ska köpa hem Stix, Aligatorer eller tandborstar – lösningen är här! Här får du en box blandad med de tre olika tuggen i just din hunds anpassade tuggstorlek!

WHIMZEES tuggben som är spannmåls- och glutenfria, helt naturliga och fräschar upp andedräkten och främjar en god munhälsa. Ett bra komplement till Whimzees Box är Anti Plack som främjar en god munhälsa. Passar hunden som har dålig andedräkt eller mörka beläggningar på tänderna som plack och sten.

Finns i storlekarna

Small:  7-12kg, innehåller 56 tugg

Medium: 12-18kg, innehåller 28 tugg

Large: 18-27kg, innehåller 14 tugg

 

BARA NATURLIGA INGREDIENSER:
Potatisstärkelse, glycerin, pulriserad cellulosa, lecitin, jäst, färgämnen (maltextrakt, annattoextrakt, alfalfaextrakt).

Garanterad Analys

 • Råprotein (min.)
  1.1%
 • Råfett (min.)
  2.3%
 • Råfett (max.)
  4.0%
 • Råfiber (max.)
  13.7%
 • Fukt (max.)
  12.0%