Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
Svenska DjurApotekets C-vitamin är ett användbart förebyggande tillskott för att minska risken för urinvägsinfektioner hos din hund eller katt under specifika, begränsade perioder. Det är en klok idé att ha C-vitamin tillgängligt hemma så att du kan börja administrera det samma dag om din hund eller katt råkar ut för en olycklig situation. Detta tillskott kan även ges till valpar från 4 månaders ålder för att stödja deras hälsa. Detta är ett fodertillskott för hundar och katter.

C-vitamin

299 kr

Svenska Djurapotekets C-vitamin främjar immunsystemet, kollagenbildningen för brosket och benstommens normala funktion och kan användas förebyggande mot urinvägsinfektion. Skyddar kroppens celler.

Skonsamt för magen.
Förpackningen rymmer 250g.

Från 4 månader.

Produktbeskrivning

C-vitamin 250g

Främjar immunsystemets normala funktion och skyddar kroppens celler

Vill du förebygga urinvägsinfektion under kortare perioder?
Letar du efter tillskott som främjar broskets och benstommens funktion?
Vill du främja hundens eller kattens immunsystem?

Varför använda C-Vitamin?

Svenska DjurApotekets C-vitamin har en mängd olika fördelar som bland annat främjar immunsystemets normala funktion, främjar kollagenbildningen för broskets och benstommens normala funktion och skyddar även kroppens celler. C-vitamin har många olika fördelar som främjar djurets hälsa på lång sikt. Detta är ett fodertillskott för hund och katt.

Svenska DjurApotekets C-vitamin kan använda som ett förebyggande tillskott mot urinvägsinfektioner hos din hund och katt under begränsade tidsperioder. Det är därför alltid bra att ha C-vitamin hemma, när olyckan är framme för din hund eller katt så kan du börja dosera ut samma dag! Kan ges till valpar från 4 månader.

Hur du doserar:

Ett tillskott som du kan strö över hundens eller kattens mat med hjälp av doseringsmåttet som medföljer i förpackningen. Ser du inte måttet vid första anblick kan den gömma sig längre ner i pulvret, rör runt så finner du det längre ner i burken.

Letar du efter något annat?

Letar du efter ett tillskott som hjälper din hund eller katt att hålla högre motståndskraft mot infektioner samtidigt som den upprätthåller god matsmältning? Kolla då in Kelp!

 

Sammansättning:
Kalciumaskorbat

Innehåll per dosmått á 1 g (1 ml)
C-vitamin 900 mg
Bruksanvisning
Blandas i maten en gång per dag.
Dosmått medföljer i förpackningen. Förpackningen rymmer 250g.

Från 4 månader

Vikt Mängd Räcker ca
Katt/Liten hund upp till 0-10 kg 0,5 dosmått 555 dagar
Hundar mellan 10-20 kg 1 dosmått 277 dagar
Hundar mellan 20-30 kg 1,5 dosmått 185 dagar
Hundar mellan 30 kg + 2 dosmått 138 dagar