Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
Energi till hunden finns hos Svenska DjurApoteket. Power, Sport och Pro-X är bara några av våra tillskott i kategorin Energi & Återhämtning.

Energi till hund

Energi till hunden: För snabb energi och återhämtning till den aktiva hunden. Ge din hund energi med rätt tillskott som ...
/ Lär dig mer om tillskott

Till den äldre hunden

Ta hand om gammal hund:  Ledtillskott Senior Ta hand om din senior! Precis som vi människor kan våra hundar uppleva ...
ogRunner är en högkvalitativt och ergonomiskt utformat löpband speciellt utformat för hundar. Oavsett vilken storlek eller ras din hund är, så erbjuder detta löpband möjligheten att skräddarsy träningen efter ditt husdjurs behov. Med möjligheten att själv justera både hastighet och lutning kan du säkerställa att din hund får en anpassad och effektiv träning, oavsett dess fysiska kondition eller förutsättningar. Detta innovativa löpband ger möjlighet till mångsidig användning, vilket gör det till en perfekt träningspartner för hundar med olika behov och förmågor. Med fokus på hög kvalitet och ergonomi strävar DogRunner efter att erbjuda en trygg och skonsam träningsupplevelse för hunden. Att kunna anpassa både hastighet och lutning gör detta löpband till en flexibel och användarvänlig träningsutrustning för hundägare. Genom att erbjuda denna nivå av anpassning möjliggör DogRunner en säker och effektiv träning för hundar i alla faser av deras liv och oavsett träningsnivå. Sammanfattningsvis är DogRunner ett pålitligt val för hundägare som söker en högkvalitativ och anpassningsbar träningslösning för sina fyrbenta vänner. Med dess ergonomiska design och möjlighet till individuell anpassning möter det behoven hos olika hundar och skapar en positiv och hälsosam träningsmiljö.

Löpband till hunden – Dog Runner

Optimal träning för din fyrbenta vän med Dog Runner Ortho Pro 2020 - Löpband till hunden Att hålla din hunds ...
/ Mat & hälsa
Probiotika till hunden för att främja en god tarmflora. Diarré hos hunden är aldrig roligt och därför kan du använda ett tillskott som främjar en stabil mage. Det går att använda regelbundet och akut, för hunden som ska gå igenom ett foderskifte eller hunden som har matsmältningsbesvär rekommenderar vi Probiotika. Fodertillskott till hund och katt.

Probiotika – tillskott för hundens mage.

Probiotika till hunden Från Löst Bajs till Glada Tarmar: Probiotika och Mage-Tarm från Svenska DjurApoteket. Hundens matsmältningssystem är känsligt och ...
/ Lär dig mer om tillskott
Varför ge tillskott till sin hund? Precis som vi människor kan hundar ha luckor som behöver fyllas på med tillskott. Hundar kan också få brist på en vitamin eller mineral och därför är tillskott ett bra komplement till fodret. Svenska DjurApoteket har tillskott för alla hundar, tillskott använder man för att främja ett aktivt liv och ta hand om hundens mående inifrån till ut.

Tillskott till din hund från Svenska DjurApoteket.

Varför ge tillskott till sin hund? Varför ge tillskott till sin hund? Våra hundar och katter förtjänar det bästa när ...
/ Lär dig mer om tillskott
Julklapp till din hund från Svenska DjurApoteket. Glöm inte av din hund på jul, ge en ny mysig hundbädd, en säker och stilren sele eller halsband! Vi tipsar om vad du kan ge din hund i julklapp.

Julklapp till din hund

Tips på julklappar till din hund! Vad tänker du ge din hund i julklapp? Här är 5 olika idéer på ...
/ Mat & hälsa
Hur börjar man med nosework? Sporten är för alla hundar oavsett ålder. Du behöver inte boka kurs för att börja utan du kan börja i vardagsrummet! En enkel sport där du sätter hundens behov först och sporten ökar hundens självförtroende. Därför är nosework en perfekt sport för lite mer osäkra hundar. Bygg upp hundens självförtroende på ett roligt sätt!

Nosework – Tips för att börja

Hur börjar man med nosework? Ge din hund mental stimulans med nosework! Hur börjar man med nosework? För att komma ...
/ Mat & hälsa
Balans är tillskottet som ger inre lugn och ro. I inlägget 3 tips för hunden som är rädd för smällare och fyrverkerier, får vi inspiration hur vi kan handskas med en hund som är rädd för skott, smällare och oljud.

Hund som är rädd för fyrverkerier.

Hunden som är rädd för fyrverkerier.  Blir din hund rädd för smällare och fyrverkerier? Är din hund skotträdd eller obekväm ...
/ Lär dig mer om tillskott
AntiPlack är ett tillskott som hjälper till med munhälsan hos hundar och katter. Anti Plack innehåller ämnen som gör att hunden eller katten får fräschare andedräkt, mindre beläggningar på tänderna och tandsten och plack, dessutom ger tillskottet en bättre andedräkt. Luktar hunden eller katten illa i munnen kan du ge Anti Plack, borsta tänderna och ge tuggben. 3 tips för hund med dålig andedräkt kan du läsa om här.

Hund som luktar illa i munnen.

3 tips för hund med dålig andedräkt Munhälsa hos hundar och katter: Vikten av frisk andedräkt och god munhälsa. Här ...
/ Lär dig mer om tillskott