Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

Störst i Norden på tillskott för hund

Vi på Svenska DjurApoteket erbjuder svensktillverkade kosttillskott av högsta kvalitet. Vår höga standard genomsyrar hela tillverkningsprocessen, och våra produkter görs i fabrik godkänd för humanproduktion. Att hitta rätt i tillskottsdjungeln är inte alltid enkelt. Därför finns vi alltid här för att hjälpa dig med rådgivning kring din hunds behov. Vi förstår att din hund är unik, och vi tror inte på en universalmetod för alla hundar. Med vår omfattande erfarenhet och med resultat på hundratusentals fyrfota vänner hjälper vi dig hitta det som passar din hund!

Lär känna oss!

I vårt team finns bred kunskap och erfarenhet inom olika sporter och raser,
men alltid med en gemensam nämnare – kärleken till hundar. Vi är aktiva tävlande,
framgångsrika uppfödare, tävlingsledare och domare inom en rad olika grenar.
Men framförallt – vi är passionerade hundälskare.
Tillsammans strävar vi alltid efter att ge det allra bästa till hundar och deras ägare. 

Soffie Modin

CEO
Soffie har ett brinnande intresse för hundsport och är aktiv inom IGP med sina Rottweilers. Som grädde på moset ägnar hon sig också åt uppfödning av sportinriktade Rottweilers.

Ossian Modin

COO
Ossian lever och andas IGP på högsta nivå tillsammans med sina Rottweilers. Han är en framstående tävlingsdeltagare och även en erfaren domare. Han har många års erfarenhet inom IGP-världen.

Linda Jonsson

SALES MANAGER
Linda driver en framstående uppfödning av Holländsk herdehund för sport och tjänst. Trots sitt fullspäckade schema lyckas Linda också tävla själv och är en aktiv inom IGP.

Felicia Bik

CREATIVE DIRECTOR
Felicia syns alltid tillsammans med sin kompanjon Juni – och allra helst på agilitybanan. Hon är aktiv inom agilityvärlden både som tävlande och tävlingsledare.

Ida Hassnäs

MARKETING COORDINATOR
Ida är utbildad Nose Work-instruktör och Hunddagisföreståndare. Ida gillar att gå långa skogspromenader och dyka upp på kontoret med sin söta italienare Darwin.

Jennifer Andersson

SALES COORDINATOR 

Jennifer tar hem priset för våra mest väluppfostrade kontorshundar. Hon tränar och tävlar både lydnad och rallylydnad samt är allmänlydnads- och rallylydnadsinstruktör.

Hur allt började…

Vi hade tidigare arbetat med kosttillskott för människor och samtidigt tränat hundar på elitnivå. Men något saknades: kvalitativa kosttillskott med riktigt hög andel aktiva ämnen till rimliga priser, som kunde gynna våra egna hundar.

Så 2009 tog vi saken i egna händer och skapade Svenska DjurApoteket. Varför? Därför att vi var trötta på kompromisser, på halvhjärtade löften och på tomma produkter. Vi ville ha resultat som var äkta och samtidigt omsorg som var uppriktig. Denna frustration blev bränsle till förändring.

Idag är vi störst i Norden på tillskott för hund och kan stolt säga att vi är inte bara en del av marknaden – vi har varit med och format den.

bild på Soffie och Ossian

Har du några frågor?

Ring oss

Vardagar 8.00 – 16.00
0410-200 29

Privatperson
Rådgivning, frågor om ditt paket och sponsringsförfrågningar
info@svenskadjurapoteket.se

Butik
Order- och fakturafrågor etc
order@svenskadjurapoteket.se

Sälj och utbildning
linda@svenskadjurapoteket.se

Marknadsföring och kommunikation
felicia@svenskadjurapoteket.se