Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
Fun Feeder Slo XS är en matskål som berikar och ger din hund aktivering. Denna matskål passar små hundar och är utformad för att ge din hund berikning vid måltiden. Fun Feeder Slo XS finns i en storlek, Svenska DjurApoteket har berikade matskålar i flera olika storlekar.
61ObkiA8IbL._AC_SX679_ kopiera61MEBvLsycL._AC_SX679_81sQa0GlQiS._AC_SX679_

Fun Feeder Slo XS

79 kr

Fun Feeder Slo XS från Outward Hound

Mint eller Dusty Pink i zick zack form – storlek XSmall.
För den minsta hunden eller till din katt!

 

Nollställ

Produktbeskrivning

Fun Feeder Slo XS från Outward Hound

Vill du att din hund ska äta långsammare eller få en utmaning vid middagen? Fun Feeder är en “äkta sakta” matskål som ger din hund hjärngympa, nöje, berikning och samtidigt låter din hund äta långsamt.

Varför Fun Feeder Slo XS?

Har du en hund som hetsäter eller tycker den klassiska matskålen är tråkig? Testa då Fun Feeder Slow Bowl! Skålen är utformad så din hund får använda sina sinnen som lukta, nosa och söka. Ge din hund en gnutta utmaning, mental stimulans och berikning med Fun Feeder.

Hjälp din hund att äta långsamt

När du hjälper din hund att äta långsamt främjar du en längre mättnadskänsla och minskad risk för uppblåsthet. Om din hund hetsäter finns det risk att de sväljer luft vilket skapar en svullnad. Det har aldrig varit lättare att skippa den klassiska matskålen med Fun Feeder Slow Bowl!

Finns i 2 olika färger, Dusty Pink och Mint.
XSmall – diameter 14cm och rymmer 1,8dl

Letar du efter en större skål? Kolla då ni Fun Feeder Slo Bowl Grå som finns i storlek medium och large.

Skålarna har “anti slip” botten och är fri från BPA, PVC och ftlater. Kan diskas överst i diskmaskinen på låg värme.

Varning: detta är inte en tuggleksak om skålen blir skadad, tar du bort och byter ut den. Får inte placeras i micro eller frysas.