Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
SodaPup Mandala Matskål är en slow feeder som ger berikning, aktivering och låter din hund äta långsamt. Passar små till medium hundar. Mandala är från SodaPup och finns hos Svenska DjurApoteket. Matskål har olika kamrar och efterliknar det naturliga sättet hundar äter på. Födoberikning har aldrig varit lättare med Mandala matskål.
Mandala_rosaMandala_lilaMandala_gulMandala_grön

SodaPup Mandala

199 kr

Mandala eTray från SodaPup

Mandala skålen ger hjärngympa, nöje, berikning och låter hunden äta långsamt – allt i ett! Mandala skålen är utformad för att minska risken att svälja luft och hjälper hungriga hundar att känna sig mätta och mentalt stimulerade längre.

Passar små till medium hundar. Finns i 5 olika färger.
 

Nollställ

Produktbeskrivning

SodaPup Mandala Matskål

SodaPup Mandala Matskål är den optimala skålen för alla hundar. Skålen har olika kamrar vilket gör det lätt att fördela maten. Har du en hund som är trubbnosig eller mindre så är Mandala skålen perfekt!

Varför SodaPup Mandala Matskål?

Vill du att din hund ska äta långsammare eller få en utmaning vid middagen? Mandala skålen ger dig möjlighet att utveckla berikningen till din hund på ett lätt sätt. Skålen ger hunden hjärngympa, nöje, berikning och låter hunden äta långsamt – allt i ett! Mandala skålen är utformad för att minska risken att svälja luft och hjälper hungriga hundar att känna sig mätta och mentalt stimulerade längre.

Hur gör jag?

Att utfodra i en Mandala är lätt och det är bara din fantasi som sätter stopp. Du kan addera fodret, frukt & grönt, tillskott och jordnötssmör från DogTastic. Lyxa till med en isglass med hjälp av våra isformar och receptfolder. Den är lätt att följa och har massa tips vad för frukter och grönsaker du kan addera i matskålen! Aldrig har det varit så lätt att skippa den klassiska matskålen.
Obs. Rådgör med din veterinär innan utfodring av fukter, grönsaker och jordnötssmör.

Skålen finns i 5 olika färger och passar små till medium hundar.

diameter 20,5cm , höjd 1,5cm

Skålarna är fri från BPA, PVC och ftlater. Kan diskas överst i diskmaskin på låg värme, tål både micro och frys. 

 

Varning: detta är inte en tuggleksak om skålen blir skadad, tar du bort och byter ut den.