Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

Julklapp till din hund

Tips på julklappar till din hund!

Vad tänker du ge din hund i julklapp? Här är 5 olika idéer på julklapp till din hund som kan sprida glädje.

Hundtäcke

Ett värmande hundtäcke är en perfekt present när det börjar bli kallt ute. För hundar som är korthåriga, har lite päls eller fryser lätt kan ett hundtäcke vara en extra bra julklapp. Hunden visar att den fryser genom att kura ihop sig för att behålla värmen, lyfta tassarna från marken eller genom att darra, som vi människor gör när vi fryser. Non-stop har varma täcken för hela vintern!

Non-stop täcken är varma och sitter bra på hundens kropp. I kyla och regn kan det vara skönt för hunden att få på sig ett täcke. Non-stop hundtäcke är populära och slitstarka.

Tillskott

Påbörja det nya året med naturliga och svensktillverkade tillskott som främjar ett hälsosamt, rörligt och aktivt liv! Tillskott främjar hundens livskvalité. Svenska DjurApoteket har ett brett utbud av tillskott för päls, hud, mage, munhälsan, leder, rörlighet och energi & återhämtning. Alla tillskott din hund behöver hittar du i kategorierna Allmänhälsa, Leder & Rörlighet och Energi & Återhämtning.

Tillskott till din hund är bra för flera olika anledningar. Din hund kan ha vitamin och mineralbrist precis som vi människor. Genom att fylla på dessa luckor med ämnen de faktiskt behöver får du en hund som mår bra inifrån. Svenska DjurApoteket har tillskott för alla olika ändamål som leder och rörlighet, munhälsan och dålig andedräkt eller för hud och klåda.

 

En mysig hundbädd

Alla hundar gillar att mysa ner sig i något mjukt och gosigt. En ombonad och mjuk hundbädd skapar en trygg viloplats för din hund. DenjoDogs har flera mysiga bäddar för alla olika raser och storlekar. 

 

En mysig hundbädd är något alla hundar gillar att gosa ner sig i. Genom att ha en ordentlig hundbädd har din hund en trygg plats att sova och vila på. En hund som vet vart den kan få lugn och ro är viktigt för deras välbefinnande.

Sköna halsband och lätta koppel

Ett bekvämt halsband eller en ordentlig sele är A och O för en skön promenad. Låt din hund få uppgradera sitt halsband till ett stilrent, slitage säkert och bekvämt halsband eller sele. Non-stop Dogwear har flera olika halsband, selar och koppel. 

Din hund går dagligen på promenader, oftast kanske i en sele eller i ett halsband. Det är därför viktigt att de är slitstarkt och säkert för din och din hunds säkerhet. Att ibland förnya sitt halsband eller sele kan vara en rolig detalj men också av ren säkerhet. Därför kan man alltid ge detta i julklapp, speciellt bra att veta att man har bra saker inför nyår och höga smällare.

 

Goda tuggben

Alla hundar gillar att tugga på något gott! Goda tuggben eller hundgodis som är naturliga och handgjorda kan vara ett lyxigt tilltugg på julkvällen för din hund. RAUH! torkas enligt traditionella metoder utan att använda konstgjorda färg eller tillsatsämnen vid tillverkning. Det finns både tuggben och hundgodis. WHIMZEES har tuggben som är naturliga, utan konstgjorda ingredienser, färgämnen, smakämnen, konserveringsämnen, genetiskt modifierade organismer, gluten eller kött. De har också högt fiberinnehåll och lågt kalori- och sockerinnehåll. Perfekt tilltugg som främjar en god munhälsa