Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

 RAUH! NÖT Mini skink semla 16cm

54 kr

RAUH! 16cm nordiskt tuggben av NÖT. Det äkta (och enda) nordiska tuggbenet. Torkat på traditionellt vis av nötskinn, utan tillsatsämnen. Innehåller en knaperstekt rulle av grisskinn som garanterar en längre njutning än normalt …

Produktbeskrivning

RAUH! 16cm nordiskt tuggben av NÖT. Det äkta (och enda) nordiska tuggbenet. Torkat på traditionellt vis av nötskinn, utan tillsatsämnen. Innehåller en knaperstekt rulle av grisskinn som garanterar en längre njutning än normalt … för små till medelstora hundar.

RAUH! Tuggbenen av nötskinn tillverkas enbart av de allra bästa råvarorna. Kvalitetskontroll godkänner endast de allra bästa råvarorna för produktionen och på så sätt garanterar vi att ditt husdjur får världens bästa och säkraste tuggben. Alla våra tuggben tillverkas för hand och är alltså till 100 % ett nordiskt hantverk. Vi tillverkar våra tuggben utan konstgjorda färg- och / eller tillsatsämnen och använder endast skinnet, inget annat!

Nöt tugg Råprotein 85.3 %, Råfett 8.2 %, Fukt 7 %

Grisrulle: Råprotein 92.4 %, Råfett 4.5 %, Fukt 1.6 %

 

RAUH! tuggbenen av nötskinn har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan och vi tillverkar dem i Loimaa, vid den enda fabriken i Europa som koncentrerar sig på tuggben.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “ RAUH! NÖT Mini skink semla 16cm”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *