Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
Rea!

VitalBody Athlet Grönläppad mussla 180 tab

375 kr 299 kr

VitalBody Athlet är framtaget för män och kvinnor i alla åldrar som vill bibehålla rörligheten och inte hindras av stelhet och värk. För dig som har problem med ömma axlar, problem med inflammationer i muskler m.m.

Produktbeskrivning

VitalBody Athlet är baserat på den unika Grönläppade musslan (Perna Canaliculus) och rödalgen (Lithothamnion calcareum)  “Aquamin”

Vår Grönläppade mussla kommer från Nya Zeeland där den använts i århundrande av urinvånarna Maorierna mot  ledbesvär. Hemligheten med extrakt från grönläppad mussla är det mycket näringsrika innehållet av naturliga glukosaminoglykaner och fettsyror som omega-3 fettsyrorna ETA, DHA och EPA samt en mängd vitaminer, mineraler och aminosyror.

Athlet innehåller även Aquamin, kalcium, zink och vitamin-D som erbjuder ett skydd för din ben, muskel eller ledhälsa.  Detta då Aquamin innehåller ett brett register av mineraler som är helt naturlig och har samma mineraluppbyggnad som människokroppen.

Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.

 

Ingredienser: Grönläppad mussla extrakt (Perna canaliculus), rödalg extrakt (Lithothamnion calcareum Aquamin®) Fyllnadsmedel: se förpackning

 

Rekommenderat dagligt intag:

5 tabletter dagligen under de första två veckorna, därefter 3 tabletter dagligen. Rekommenderat intag ska inte överskridas.

Innehåll per dagsdog 3 tabl
Grönläppad Mussla 900mg
varav glukosaminglukaner 27mg
varav Omega3 fettsyror 25mg
Rödalgen Aquamin 900mg
varav Kalcium 288mg
Vitamin C 60mg
Vitamin D 7,5ug
 Zink 12mg

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

Varningstext: för dig med känslig mage så rekommenderar vi att man startar med en låg dos och sakta ökar upp.