Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
DogTastic Peanut Butter - Apple är jordnötssmör som är snäll mot din hund. Finns i 4 olika smaker. Använd på din LickMat, i matskålen eller i din ZogoFlex. 100% naturligt jordnöttsmör till din hund.

DogTastic Peanut Butter – Apple

159 kr

Gourmet Peanut Butter från DogTastic 100% naturligt innehåll, smaken apple & honey – full med protein, nyttiga fetter, antioxidanter och Vitamin E. Honung hjälper till att boosta energin och har massa fördelar för allmänhälsan.
Sprid ut jordnötssmöret på din LickMat, i din Mandala skål eller använd som topping!

Produktbeskrivning

Gourmet Peanut Butter från DogTastic

DogTastic Peanut Butter – Apple är 100% naturligt med smaken Apple & Honey. Jordnötssmöret är full med protein, nyttiga fetter, antioxidanter och E vitamin. Honung hjälper till att boosta energin och har massa fördelar för allmänhälsan.

Hur använder jag DogTastic Peanut Butter – Apple?

Sprid ut jordnötssmöret på din LickMat, ZogoFlex Toppl eller toppa i matskålen. Bre ut på en LickMat och låt din hund få en god sysselsättning vid kloklippningen, hos veterinären eller vid situationer din hund är obekväm och har svårt att komma ner i varv. Slicka lugnar din hund och DogTastic Jordnötssmör är god, nyttig och tar lång tid. Det går utmärkt att frysa in din LickMat med DogTastic jordnötssmör för extra lång aktivering. Detta är tänkt som ett extra tillskott till övrig mat.

Komplettera med en LickMat !

 

– Protein (min) 25%
– Fett (min) 49.5%
– Fibrer (max) 10%
– Fukt (max) 2.75%

5330 kcal/kg

Rör om i burken efter öppning, för tjockare konsistens förvara den i kylen, att oljan separerar sig är en naturlig process = rör om.

Fri från hydroliserad olja, tillsatser och palmolja, inget tillsatt socker, salt, xylitol