Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
ZogoFlex Toppl Small är en hundleksak med konisk form och hål i mitten. Perfekt för fyllning med godsaker eller hundmat för att skapa en rolig och stimulerande sysselsättning för din hund. En aktivitet som ger berikning och mental stimulans.
ZG083GRN_TOPPL_SMALL_a11ec2dd-e55c-4146-99cb-ebbccbf6ef73_2000xToppl_info2_2000x5fb2aabec742awest-paws-toppl_pop

Zogoflex Toppl Small

279 kr

Zogoflex Toppl från West Paw
Toppl™ klarar allt. Den håller kvar godiset med sina inre räfflor och välter för att både utmana, hålla hunden road och intresserad. För att göra utmaningen svårare för hunden kan man koppla samman de två olika storlekarna (säljes separat).

3 olika färger – storlek Small

 

Nollställ

Produktbeskrivning

Zogoflex Toppl

Toppl™ klarar allt. Den håller kvar godiset med sina inre räfflor och välter för att både utmana, hålla hunden road och intresserad. För att göra utmaningen svårare för hunden kan man koppla samman de två olika storlekarna (säljes separat). Den passar både lång- och kortnosade raser, då båda kan få ur godiset eller maten utan frustration.

Varför Zogoflex Toppl Small?

Gamla och lågaktiva hundar sysselsätter sig gärna med Toppl Small på grund av dess form då den rör sig hela tiden även fast hunden inte behöver anstränga sig så mycket. Hundar med större aktiveringsbehov får mental stimulans och utmaning om man låser den stora och den lilla Zogoflex Toppl tillsammans. Den är smidig att ha med, går utmärkt att frysa in och diska i diskmaskinen.

Finns i flera storlekar!

Letar du efter andra storlekar än Small finns också XL och Large

Färger: turkos, grön och orange

Finns i 3 storlekar, detta är storlek SMALL

Storlek small: 6x8x8cm

Storlek large: 9x10x9cm

Storlek large: 10x12x12cm