Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
Slo Bowl Blå från SodaPup är en matskål som låter din hund äta långsamt, främjar matsmältningen och minskar svullnad. Har du en hund som hetsäter och aldrig blir mätt rekommenderar vi Slo Bowl Blå. För en längre mättnadskänsla och matskålen bidrar även till aktivering och berikning.
61MEBvLsycL._AC_SX679_

Fun Feeder Slo Bowl Blå

159 kr259 kr

Fun Feeder Slo Bowl från Outward Hound

Storlek Medium och Large.

 

Nollställ

Produktbeskrivning

Fun Feeder Slo Bowl från Outward Hound

Vill du att din hund ska äta saktare eller få en utmaning vid middagen? En “äkta sakta” matskål ger din hund hjärngympa, berikning, nöje och samtidigt låter din hund äta långsamt.

Varför Fun Feeder Slo Bowl Blå?

Har du en hund som hetsäter eller tycker den klassiska matskålen är tråkig? Testa då en äkta fun feeder! Skålen är utformad så din hund får använda sina sinnen som lukta, smaka och söka. Att ge mat med en gnutta utmaning ger mental stimulans och skålen är utformad för att ge din hund berikning. Skålen framhäver hundens naturliga ätbeteenden.

Hjälp din hund att äta långsamt

När du ger din hund verktygen för att äta långsamt så finns det många positiva effekter som till exempel en längre mättnadskänsla och minskad risk att svälja luft. Det i sin tur leder till en mage som mår bättre och inte är svullen eller stressad. Det har aldrig varit lättare att skippa den klassiska matskålen! Fun Feeder Slo Bowl Blå ger din hund allt i ett.

Välj mellan

Medium – diameter 20,5cm och rymmer 4,7dl 
Large – diameter 28cm och rymmer 9,5 dl

Letar du efter en mindre skål? Kolla då Slow Bowl XS eller Fun Feeder Slow Bowl Medium

Skålarna har “anti slip” botten och är fri från BPA, PVC och ftlater. Kan diskas överst i diskmaskin på låg värme. 

 

Varning: detta är inte en tuggleksak om skålen blir skadad, tar du bort och byter ut den. Får inte placeras i micro eller frysas.