Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
DogTastic Peanut Butter - Berries jordnötssmör går att använda på Lickmat, Slow Feeders och ZogoFlex Toppl.

DogTastic Peanut Butter – Berries

159 kr

Gourmet Peanut Butter från DogTastic 100% naturligt innehåll, i smaken Berries – full med protein, nyttiga fetter, antioxidanter och Vitamin E. Honung hjälper till att boosta energin och har massa fördelar för allmänhälsan.
Sprid ut jordnötssmöret på din LickMat, i din ZogoFlex Toppl eller använd som topping i matskålen.

Slut i lager

Produktbeskrivning

Gourmet Peanut Butter från DogTastic

DogTastic Peanut Butter – Berries är 100% naturligt innehåll och snäll mot din hund! Berries är full med protein, nyttiga fetter, antioxidanter och Vitamin E. Jordnötssmöret innehåller även honung som hjälper till att boosta energin och har massa fördelar för allmänhälsan.

Hur använder jag DogTastic Peanut Butter – Berries?

Sprid ut jordnötssmöret på din LickMat, i din Mandala skål eller använd som en topping! Är din hund obekväm hos veterinären, vid miljöombyte eller gillar inte situationer som kloklippning? Bre ut jordnötssmör på en LickMat och låt din hund ha en god sysselsättning som lugnar. Jordnötssmöret är snäll mot din hund och kan användas som topping i matskålen eller smeta ut i en ZogoFlex Toppl för extra lång aktivering. Du kan frysa in din aktivering med jordnötssmör för en riktigt utmaning som tar lång tid. Dogtastic Peanut Butter är bara tänkt som extra tillskott till övrig mat.

Komplettera med en LickMat!

 

– Protein (min) 25%
– Fett (min) 49.5%
– Fibrer (max) 10%
– Fukt (max) 2.75%

5330 kcal/kg

Rör om i burken efter öppning, för tjockare konsistens förvara den i kylen, att oljan separerar sig är en naturlig process = rör om.

Fri från hydroliserad olja, tillsatser och palmolja, inget tillsatt socker, salt, xylitol