Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

Energi till hund

 

Energi till hunden finns hos Svenska DjurApoteket. Power, Sport och Pro-X är bara några av våra tillskott i kategorin Energi & Återhämtning.

Energi till hunden: För snabb energi och återhämtning till den aktiva hunden.

Ge din hund energi med rätt tillskott som Power, Sport och Pro-X

Att säkerställa din hunds välmående är avgörande för alla hundägare. Precis som vi människor behöver våra hundar rätt näring för att hålla sig i toppform och orka prestera på träningen och tävlingen. Svenska DjurApoteket har tillskott till hunden som ger extra energi, återhämtning och muskeluppbyggnad.

Tillskott för energi till hunden

När det kommer till att ge din hund extra energi så finns tillskottet Power. Power funkar som en boost före och emellan träningen, tävlingen vandringen eller när din hund behöver lite extra energi. Tillskottet särskiljer sig genom att leverera en kraftfull energikälla ifrån svart soldatfluga.  Svart soldatfluga har många positiva egenskaper som att till exempel vara snäll mot magen. Vi har baserat Power på fett istället för kolhydrater, vilket ger en snabb energi till kroppen och knoppen. Genom noggrant utvalda ingredienser kan du vara säker på att din hund får den nödvändiga kraften och näringen för att prestera på sin optimala nivå.

Power:

1. Ultimat energiboost: Power erbjuder en riktig boost av energi till aktiva hundar, framtagen för att ge din hund den extra skjutsen den behöver för att prestera på topp.

2. Innehåller svart soldatfluga: Den svarta soldatflugan har många positiva egenskaper. God smältbarhet av protein anses ligga över 80%, och proteinet i svart soldatfluga ligger i genomsnitt kring 85%. Främjar antioxidantaktivitet och tarmhälsan. Den svarta soldatflugan är också näringsrik och innehåller rikligt med protein, essentiella aminosyror och nyttiga fettsyror. Sist men inte minst är insektsprotein en hållbar proteinkälla som kräver betydligt mindre resurser jämfört med andra mer traditionella protienkällor.

3. Säker och Näringsrik: Med fokus på kvalitet och naturliga ingredienser.

Tillskott till hunden för muskeluppbyggnad

Pro-X, ett mångsidigt proteinpulver. Idealiskt för både unghundar och vuxna hundar som är aktiva och tränas hårt. Det främjar muskeluppbyggnad och ger ökad energi, prestanda och uthållighet. Dess snabba resultat och lätta upptag gör det perfekt för alla hundar som behöver en extra boost. Tillskottet är gjort på svart soldatfluga.

Pro-x :

1. Vill bygga mer muskler

2. Fysa hårdare

 

Tillskott till hunden för återhämtning

Utforska Svenska DjurApotekets Sport: Den Ultimata Återhämtningsmixen för Hårt Arbetande Hundar

Svenska DjurApotekets Sport är en unik mix av MSM, C-vitamin och aminosyror som är skapad för att främja en snabbare återhämtning efter träning för dina hårt arbetande hundar. Denna specialformulering är utformad för att stödja musklerna och minska återhämtningsperioden efter intensiv fysisk aktivitet. Använd under en längre tid och ger effekt efter cirka 30 dagar, jämfört med Pro-x som ger effekt direkt.

Skillnaden mellan Pro-x och Sport:

Pro-x : Ger effekt direkt. Proteinpulver som främjar muskeluppbyggnad.
Sport : Ger effekt efter cirka 30 dagar, snabbare på återhämtningsprocessen.

Pro-x och Sport är två tillskott man kan kombinera till aktiva hundar för att vara säker på att man ger hunden de byggstenar som behövs för att öka muskelmassan och ge en ordentlig återhämtning.