Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  

Tillskott till din hund från Svenska DjurApoteket.

Varför ge tillskott till sin hund?

Varför ge tillskott till sin hund? Precis som vi människor kan hundar ha luckor som behöver fyllas på med tillskott. Hundar kan också få brist på en vitamin eller mineral och därför är tillskott ett bra komplement till fodret. Svenska DjurApoteket har tillskott för alla hundar, tillskott använder man för att främja ett aktivt liv och ta hand om hundens mående inifrån till ut.

Varför ge tillskott till sin hund? Våra hundar och katter förtjänar det bästa när det kommer till hälsa och välmående.  Men varför ge tillskott till sin hund?

Varför ge tillskott till hunden?

Att ge tillskott till din hund är ett klokt beslut av flera anledningar. Precis som vi människor kan hundar ha luckor av vitaminbrist eller mineralbrist som behöver fyllas på.

Ibland kan den kommersiella hundmaten inte räcka till helt enkelt och hunden har större behov än vad den vanliga maten kan täcka. Då rekommenderar vi att ge tillskott som komplement till maten.

Vilka tillskott kan man ge sin hund?

Svenska DjurApoteket erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa och svensktillverkade tillskott för hundar. Vilka tillskott man kan ge beror på din hunds individuella behov. Vi har ett brett utbud av tillskott till hund och här är några förslag på tillskott vi skulle rekommendera:

– Torra och spruckna trampdynor / matt och mjällbildning i pälsen eller torr hud rekommenderar vi Laxolja.
– Dålig andedräkt, plackbildning och tandsten rekommenderar vi bästsäljaren Anti Plack.
– Diarré / förstoppad / matsmältningsbesvär eller obalans i tarmfloran rekommenderar vi Probiotika. 
– Matkräsen hund eller katt som inte vill äta sin mat rekommenderar vi Buffé.
– Behöver en boost av energi till träningen eller tävlingen rekommenderar vi Power. 
– Främja en snabbare återhämtning efter aktivitet rekommenderar vi Vätskeersättning. 
– Ta hand om lederna och rörligheten, för att främja ett aktivt liv rekommenderar vi ledtillskott. 
– Hund som är i extra behov av ledtillskott för olika anledningar eller olyckor rekommenderar vi LedMax+.

Vad är bra för hundens päls?

En av de vanligaste anledningarna till att hundägare söker efter tillskott är för att förbättra hundens pälskvalité. För att främja en glansig päls och stark hud kan du prova Laxolja eller Omega-3 från Svenska DjurApoteket. Omega-3 främjar hundens päls, hud, klor och trampdynor. Främja pälskvalitén med tillskott.

Ge din hund det bästa med Svenska DjurApotekets tillskott!

Att ge tillskott till din hund är ett kärleksfullt sätt att investera i dess långsiktiga hälsa och välmående. Svenska DjurApoteket erbjuder noggrant utvalda tillskott för att möta olika behov hos olika hundar. Oavsett om det handlar om att främja en glänsande päls, främja ledhälsan eller främja munhälsan.

Vi är ett familjeföretag som arbetar för svensktillverkat, naturliga ingredienser och hög dos av aktiva ämnen.

Tänk på att alltid rådgöra med din veterinär innan du introducerar nya tillskott i din hunds kost för att säkerställa att de är lämpliga för din hunds individuella behov. 

I detta blogginlägget fick du läsa om ” Varför ge tillskott till sin hund? ”