Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
Shaker 0.5l POWER är från Svenska DjurApoteket och kommer med två behållare undertill för att ta med alla tillskotten. Du kan ha med shakern till träningen och tävlingen och samtidigt smidigt ha med tillskotten. Kommer i en storlek.

Shaker 0.5l POWER

49 kr

SHAKE IT! – shaker, perfekt att ha med på träning! 

Shakern innehåller dessutom: 2 “dosetter” som du kan fylla med pulver och skruva fast i shakern, i den ena är det dessutom en hållare för tex tabletter eller mindre mängd pulver. Med i flaskan är också en metallfjäder som hjälper till att fördela pulvret när du skakar shakern med pulver och vatten.
Nu i logo POWER.

Produktbeskrivning

Shaker 0.5l POWER är perfekt att ha med på träning! Passar utmärkt att dosera upp vätskeersättning i, 1 mått vätskeersättning tillsammans med 0,5l vatten = klart!(blandningen måste användas upp inom ett dygn)  Den funkar lika bra till Pro-X också såklart!

Shaker 0.5l POWER innehåller dessutom: 2 “dosetter” som du kan fylla med pulver och skruva fast i shakern, i den ena är det dessutom en hållare för tex tabletter eller mindre mängd pulver. Med i flaskan är också en metallfjäder som hjälper till att fördela pulvret när du skakar shakern med pulver och vatten.

Finns även shaker med Svenska DjurApotekets logotyp

Diskas ej i diskmaskin (trycket kan lossna)