Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
SodaPup Lick Honeycomb är en lickmat som lugnar din hund. Genom att använda en lickmat kan du ge din hund mental stimulans och samtidigt berikning. Den är alltså optimal för alla olika tillfällen och passar alla olika hundar. Alla hundar mår bra av att slicka i sig något gott och som samtidigt har lugnande effekter. Ta fram hos veterinären, på besöket eller när du ska klippa klorna. SodaPup Lick Honeycomb finns i två olika storlekar så den passar alla olika hundar oavsett storlek och ras.

SodaPup Lick Honeycomb

185 kr

SodaPup Lick Honeycomb 

SodaPup Lick Honeycomb är den ultimata berikningsmattan till din hund. Använd istället för den klassiska matskålen, hjälper din hund att äta långsammare! Bidrar till aktivering och berikning.

Kombinera med Dogtastic Peanut Butter! 

Produktbeskrivning

SodaPup Lick Honeycomb

Upptäck fördelarna med Honeycomb – den ultimata berikningsmattan för din hund! SodaPup Lick Honeycomb bidrar till mental stimulans, aktivering, berikning och minskar tristess. Har du en hund som sväljer luft och hetsäter vid måltiden? HoneyComb hjälper din hund att äta långsammare, går att frys in för en längre aktivering.

HoneyComb kan du ta fram hos veterinären, under främmande besök eller bara som en aktivering under dagen. Det är både lätt för dig och gott för din hund. Sprid ut din hunds favorit frukt, grönsak eller kanske jordnötssmör! Vi rekommenderar att köpa till Dogtastic Peanut Butter! Finns i 4 olika smaker.

Mattans mått 20x20cm – passar medium hundar.

 

Mattorna är fri från BPA, går att ha i frysen, ha i micron och kan diskas överst i diskmaskin på låg värme. 

 

Varning: detta är inte en tuggleksak om mattan blir skadad, tar du bort och byter ut den.