Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
DogTastic Peanut Butter - Honey är jordnötssmör som är snäll mot din hund. Använd på din lickmat, matskål eller Zogoflex Toppl. Jordnötssmör som är 100% naturligt innehåll till din hund.

DogTastic Peanut Butter – Honey

159 kr

Gourmet Peanut Butter från DogTastic 100% naturligt innehåll, i smaken Honey – full med protein, nyttiga fetter, antioxidanter och Vitamin E. Honung hjälper till att boosta energin och har massa fördelar för allmänhälsan.
Sprid ut jordnötssmöret på din eMat, i din Mandala skål eller på din lickimat i duschen!

Produktbeskrivning

Gourmet Peanut Butter från DogTastic

DogTastic Peanut Butter – Honey i 100% naturligt innehåll, i smaken Honey – full med protein, nyttiga fetter, antioxidanter och Vitamin E. Honung hjälper till att boosta energin och har massa fördelar för allmänhälsan.

Hur använder jag DogTastic Peanut Butter – Honey?

Applicera jordnötssmöret på en LickMat, i din Mandala skål eller använd det som en läcker topping! Om din hund känner sig obekväm hos veterinären, vid miljöombyten eller inte tycker om situationer som kloklippning, sprid ut jordnötssmör på en LickMat för att erbjuda en god och lugnande sysselsättning. Jordnötssmöret är snäll mot din hund och kan även användas som smaskig topping eller spridas i en ZogoFlex Toppl. För en riktig utmaning kan du frysa in. Dogtastic Peanut Butter är avsedd som ett extra tillskott.

Komplettera med en LickMat!

 

– Protein (min) 25%
– Fett (min) 49.5%
– Fibrer (max) 10%
– Fukt (max) 2.75%

5330 kcal/kg

Rör om i burken efter öppning, för tjockare konsistens förvara den i kylen, att oljan separerar sig är en naturlig process = rör om.

Fri från hydroliserad olja, tillsatser och palmolja, inget tillsatt socker, salt, xylitol