Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
SodaPup Lick Liten Honeycomb är till för de mindre hundarna som vill ha något gott att slicka på som ger mental aktivering, berikning och har lugnande effekter. Alla hundar förtjänar en lickmat! Svenska DjurApoteket har lickmat i alla olika storlekar så det passar alla olika storlekar och raser. Perfekta att ta fram när du väntar besök, hos veterinären eller när du ska klippa klorna.

SodaPup Lick Liten Honeycomb

159 kr

SodaPup Lick Liten Honeycomb 

Alla hundars favoritsysselsättning är att få slicka i sig saker och utforska nya smaker. Liten, enkel och smidig att ha med i väskan tillsammans med DogTastic Jordnöttsmör. Nu kan du ge en god aktivering oavsett vart ni är.

Produktbeskrivning

SodaPup Honeycomb

Alla hundars favoritsysselsättning är att få slicka i sig något gott och samtidigt få uppleva nya smaker på ett nytt sätt. Svenska DjurApoteket har LickMats i flera olika former och storlekar för alla olika hundar. Oavsett ras, storlek och ålder så förtjänar alla en avkoppling i vardagen. Det finns alltid ett lämpligt tillfälle för en slickmattta.

Varför använda SodaPup Lick Liten Honeycomb?

Visste du att slicka har lugnande effekter? Slickandet lugnar din hund och fungerar som en distraktion och sysselsätter din hund vilket kan underlätta vid till exempel borstning av pälsen eller kloklippning.

Psst… För en längre och svalare upplevelse kan du frysa in din eMat. En kyld och fryst berikningsmatta kan vara ett bra sätt att hålla hunden sval under varma sommardagar.

Hur gör jag?

Sprid ut din hunds favoritsmak över SodaPup Lick Liten Honeycomb. Vi vill tipsa om applicera Dogtastic Peanut Butter tillsammans med ditt färskfoder eller blötlagda torrfoder.

SodaPup Liten Honeycomb kan rengöras i diskmaskinen. Vi rekommenderar att du övervakar djuret när de använder mattan.

Mattans mått 12,5×17,5cm – passar små hundar.

Honey – gul (Större storlek hittar du här)

 

Honeycomb är fri från BPA, går att ha i frysen, ha i micron och kan diskas överst i diskmaskin på låg värme. 

 

Varning: detta är inte en tuggleksak! Om mattan blir skadad, ta bort och byt ut den.