Frakt 39kr  
Fraktfritt över 600kr  
SodaPup Lick (sugploppar) Duckies är en berikningsmatta du kan sätta fast genom sugproppar baktill. Sätt i duschen, hos veterinären eller kloklippningen. Svenska DjurApoteket har brett utbud av SodaPup skålar och lickmats. Passar alla hundar.

SodaPup Lick Duckies

185 kr

Duckies från SodaPup 

Denna LickMat har sugploppar på baksidan, perfekt att fästa i duschen/badkaret. Visste du att slicka lugnar ner din hund? Perfekt att kombinera med Dogtastic Peanut Butter!

Passar små och medium hundar.
 

Produktbeskrivning

Duckies från SodaPup

Varför SodaPup Lick Duckies?

Denna LickMat har sugploppar på baksidan och är därför perfekt att fästa i duschen/badkaret om din hund inte gillar att bli tvättad eller sätt på kylskåpet när ni ska klippa klorna. Hunden får en rolig aktivitet och god stund och du kan tvätta eller klippa i lugn och ro. Går utmärkt att frysa in och diska i diskmaskinen. SodaPup Lick Duckies är enkel att använda och har många användningsområden.

SodaPup Duckies lugnar din hund

Alla hundars favoritsysselsättning är att få slicka i sig saker och utforska nya smaker. Du kan ha på jordnötssmör, färskfoder eller blötlagd torrfoder. En LickMat låter din hund äta långsamt, få aktivering och berikning samtidigt som slickandet har lugnande effekter. Du kan frysa in din LickMat för längre aktivering, perfekt att ge under varma sommardagar för att svalka din hund.

Genom att erbjuda SodaPup Lick Duckies håller du din hund sysselsatt. Perfekt att kombinera med DogTastic Peanut Butter!

Mattans mått cirka 20cm i diameter – passar små och medium hundar.

 

Mattorna är fri från BPA, kan diskas överst i diskmaskin på låg värme. 

 

Varning: detta är inte en tuggleksak om mattan blir skadad, tar du bort och byter ut den.